След третият кенеф идва Третият райх

След третият кенеф идва третият райх
Третата тоалетна подкрепена от всички партии без БСП в Народното Събрание!

И така третият кенеф е световна постановка, която се играе в България, но без народът да бъде питан, защото е ясно, че народът не иска децата му да се чудят къде да пикаят!

В крайна сметка през лятната ваканция ще се строят кенефи и то яко по училища и детски градини и как да обясним на малкото дете къде да пикае – в памперсите, на цукалото или в третият кенеф! Иззад ратифицирането на истанбулската конвенция един ден ще пише най-отгоре В ИМЕТО НА НАРОДА кой народ и кой народ питаха не става ясно!

И докато във Франция забраниха децата да ходят на училище с телефони! Бойко Борисов се похвали, че във всяко училище ще има безплатен WI FI и вместо да развиваме собственият мозък на децата ни те ще ползват този на телефонът и интернета! Нима така не се създава една тъпа нация, една объркана нация, в която момчетата ще пикаят седнали и клекнали, а момичетата прави, но това ли искат родителите – едва ли!

Efekt 2

А учителите – Будителите вече са със стартова заплата от 920 лева! Един обща работник в склад започва с 1200 лева заплата за сравнение, но това се казва обучение !

И така докато от ГЕРБ обясняват, че 5 века сме били членове на Османският съюз децата ни не ще узнаят, че под турско робство сме били и май ще бъдем роби ние!

Толерантност, тази дума вкара индианците в резервати, а нас ни пръсна по света, егати! И когато се върната нашите синове и дъщери от чужбина не ще намерят никой жив в страната – на ГЕРБ в резервата !

И така вървим автокрация – нацистка диктатура, в която с чудя къде ще пикае държавната номенклатура, в третият кенеф ли ми кажете?

Тази гъвкава и хлъзгава променлива биомаса наречена държавна администрация в кой кенеф ще пикае като все пак тя е назначена от Борисов – 400 000 човека са това, които гласуват със своите семейства за ГЕРБ като те крепят диктаторът вдъхновен от дисциплината на Райха и някак си по-нежен след аферата със кметът на Симитли, нежен – модерен!

Ти в кой кенеф е пикаеш Българино ? Скоро те ще са по три във всеки град, хотел и заведение, във всяка община и кино, на светофарите ще ги видите със знак като не дай си Боже да не виждаме детето си да влиза в тях! Проклети да са ГЕРБ и техните патриотични слугини барабар с толерантните от ДПС! Законът е врата в полето, но как да обясним за третият кенеф на детето?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.