Стефан Пройнов: Защо избрах Войнски съюз „Васил Левски“?

Стефан Пройнов: Защо избрах Войнски съюз „Васил Левски“?


Стефан Пройнов: Защо избрах Войнски съюз „Васил Левски“ и наистина членството ми там не ми ограничава правата да членувам или да симпатизирам на политическа партия ! Тук нещата са на родолюбивост и патриотизъм, няма политика, няма разделение и всеки може да членува – българин, турчин, циганин или Арменец няма ограничение от етнос и култура, няма ограничение на политическа основа !
Стефан Пройнов: Защо избрах Войнски съюз „Васил Левски“?
Стефан Пройнов и Светлозар Минов от Воински Съюз Васил Левски предаване на членска карта !

Всеки, който обича родината си и е готов да я защити, е добре дошъл ! Спомняте ли си казармата когато се уволнихте вие имахте повиквателна в случай на Война кой какви задължения им при мобилизация ! Това вече не актуално, но във Войнски съюз след като приемете да станете член на организацията Вие ще попаднете в друг списък евоакоацинионен в случай на война Вие и Вашето семейство ще бъдете депортирани до безопасна точка и ще бъдете защитени !

Тук става дума за спасение на родината и Вашите семейства, става дума за организация, която ще се погрижи за Вас и семейството Ви !

Efekt 2

Структурите са организирани така, че няма амбиции нито йерархия, няма завист и кариеризъм, а водещото е спасението на Вас и семейството Ви, водещото е отбрана на родината !
Тук няма значение колко си богат, а колко си подготвен когато сирените завият ! Тук не става дума колко си силен физически, а колко си силен духом !Стефан Пройнов: Защо избрах Войнски съюз „Васил Левски“?

Братска организация, в която всеки е готов да се притече на помощ на ближният си ! Едно от изискванията е да си знаете кръвната група в случай на нужда да може да се организира дарителска кампания от членовете !
Тук става дума за обикновена човещина за хора с големи сърца не с големи възможности !

Но силата идва от множеството на членовете !
Медиите игнорират една организация, но тя набира скорост между нас хората и аз съм член номер 25*** като всеки ден се записват нови и нови!

Хората се пробуждат и знаят, че спасението на семейството и родината ни в един момент ще е първостепенно !
Имаш добър бизнес, имаш добра работа, но когато завият сирените какво имаш, имаш едно семейство и вече нямаш офис, нямаш дом, нямаш пари или злато, нямаш дори душа, нямаш надежда, а тя е ампутирана от безразличието ти към това, което си пропуснал !
Единствената ти надежда е Войнският съюз и техните граждански отряди ! Аз имам дом, семейство и хубав бизнес, но знам, че когато сирените завият ще загубя всичко това, ако днес не взема решение и не се присъединя към една организация, която поне ще ми даде надежда, която ще повиши шансовете ми за оцеляване на мен и най-близките ми хора, хората, които обичам, хората, заради които се боря, хората, заради които благодаря всеки ден на Господ Бог, че ги имам !

Потърсете информация, свържете се, запишете се! Аз го направих и не ме е срам от това, а напротив знам, че когато утре не дай си Боже бъде призован да защитя родината си съм готов да го направя !

Когато правителството абдикира от задълженията към нацията си, когато правителството е поставено в невъзможност да защити териториалната цялост на държавата, да защити поданиците си без значение на тяхната етнос и култура тогава остава само един изход – ние хората да се мобилизираме и да дадем отпор !

Аз съм готов, а Вие ?

По-добре да загина в битка за един по-добър свят за моите деца, отколкото да загина бавно и мъчително в бедност, болести и нищета ! Хора отворете очите си, целият свят говори за войни и тероризъм и целият свят се въоръжава и се готви за неизбежното и няма как това глобално положение да отмине и нашата страна, която е на кръстопътят на сблъсъкът на тези геополитика и икономически, ако щете и етнически проблеми !

„Съединението прави силата“ и те го знаят затова никой не говори за тези войнски съюзи, но те са факт и аз направих своят избор ! Готов съм да се саможертвам за родината си, за нацията си, за отечеството, а ти как искаш да умреш си е твой избор !
Ако сте тренирани, ако сте подготвени да оцелявате, ако не сте сами имате по-голям шанс !
Но ако сте се научили да бъдете както щраусът и да си заравяте главата при наличие на проблем ще разберете, че подът е бетонен и тогава какво ще кажете на децата си ?
Аз избрах да се присъединя към Войнски Съюз „Васил Левски“, а Вие ?

Това е неправителствена организация, в която всеки може да членува и тук няма политика или религия, тук има кауза и тя се нарича спасение на род и Родина, ти избираш !

Аз Стефан Пройнов помня клетвата, която съм дал пред родината си, а ти помниш ли я ?

Автор:Стефан Пройнов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.