Тримата глупаци и златната тиква

Тримата глупаци и златната тиква
Тримата глупаци и златната тиква е последната театрална постановка, която най-вероятно Доньо Донев би написал за своите литературни герои!

Нашите герои са други, те са политици от кланът на така наречените патриоти, а от и за златната тиква всеки се сеща! И така викаха, че Бойко е курв@, спекулираха с историята ни, етническата карта с цигани и роми както и всякакви емоционални прийоми докато народът гласува за тях и техният обединен формат!

Докопвайки се до властта и сега елате ни вижте от един друг автор! Но народът не е сляп и помни техните разводи и кой какви кирливи ризи има! Плажове и дискотеки докато нарко огради като китайската стена, която всеки дъжд отмива от картата ни за беля! Милиони се крадат – усвояват и какво остана от предизборните обещания, какво остана от заветите на Левски и Караджата?

Обещаха вдигане на пенсии и средната заплата, но вдигнаха тока и водата! Обещаха ни какво ли не, но идеята им е била повече да се краде! И така тиквата от злато ги прегърна и в корупционната яма ги върна !

Efekt 2

Няма вече „Бойко, курв@ си ти Бойко“, няма вече „с нами Бога“, а да гласуваш за истанбулската конвенция е на мода! Говорихме за златните концесии и какво от това, че народът забрави и тази лъжа!

Тази думи „патриот“ и „патриотизъм“ вече не струва и пукната пара след като се олицетворява с тези лица! И докато стачкувахме пред джамии с микрофон в ръка и крещейки против исляма тайничко делихме пари от трафиканти платени от араби и ислямисти и повечето кандидат-терористи !

Забравили за бабите и за пенсионерите в страната, прегърнали се с вожда и ето на парата ! Днес да си патриот звучи обидно, но за тях парите нямат цвят и мирис, а те с лекота ще ги раздават по ромските гета и такива като Ахмед Муса и в Пазарджик махалата ще гласуват пак за тях и за тези така наречени патриоти!

Ако беше жив Доньо Донев би пак нарисувал тримата глупаци или пък по им подхожда друг типаж като тримата хитър петковци и златната ябълка в дисагите на Ахмед Доган в главната роля на ламята Бойко Борисов!

И така приказките се променят както и вълкът козината си мени, но нравът не, народе разбери! А на целият кабинет най-подхожда приказката за четиридесетте разбойника!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.