Търпи народе изродени, търпи, търпи!

Търпи народе изродени, търпи, търпи!


Търпи народе изродени, търпи, търпи!

Май ефектът на късата памет е сериозно увредил всички мозъци !
И така пръскани и облъчвани, тровени през водата и храната ние се превърнахме в биомаса управлявана от така наречената елитна класа !

Като гледам езикът на класата егати и класиците дето са физкултурник, пожарникар, разни психопата наричащи се демократи !
Това ли е елитът ми кажете, това ли народът заслужава ?

Efekt 2

Телевизията ви облъчва със скрити кадри и фалшиви новини, но техните не са фалшиви, техните са за фалшивите политици, които всеки ден ни обясняват как ни управляват и как ли са вдигнали пенсията и цената на храната вдигнали и на горивата, но пък щели да вдигат и цената на водата !

Токът непрекъснато расте !

И по телевизията казват, че всички сме добре !
Одеве тиквата се отървал, че като гледа по Витошка кафетата били пълни с хора и що се оплаквали, че не били добре?
Абе таранколу, както казва един професор – отиди по селата и в малките градове виж хората как изнемогват и нямат пари за храна, а са болни и идва зимата, идва студа !

Но как елита ще разговаря с лошият материал нали има разделение на класите и това е истинската им борба – те срещу нас, а народа пак търпи и пак търпи и какво чака никой не знае, да дойде новият спасител надали и защо да го прави ми кажете ?

Да стане чудо по-добре, но чудеса не стават ей така !
Търпи народе изродени, търпи, търпи към нови страдания ти Бойко ни поведи ! С грижовна мъка нова ти децата ни сега умори !
В Европа, която за пример ни я дават никой не плаща за преглед за деца, а лечението е безплатно дори безработна да е майката пак болничен ще и плати страната за да се грижи за децата !
Тук обаче не е така – такса при лекаря, плати извинителна бележка, заплати лекарствата са твърде скъпи, но пък са менте и какво от това децата трябва да ни се изтрепят за да ни заличат като нация !

И така всяко второ дете е болно по статистика една, но докато завърши броят им расте и така 7 от всеки 8 деца са болни и какво от това като болниците ще затворим да ви изтребим ние до крак и това си е геноцид, а народът си търпи пак !
Търпи народе изродени, търпи и скоро нито България, нито тръпка, нито човешки крак ще е останал от нашата нация, а всичко е заради тази извратена псевдо демокрация да ви управлява пожарникар и един физкултурник сте си виновни вие, а за изтреблението всички ние !
Време е да се изхвърли боклука от властта или те или ние е дилемата и няма какво да се чудим и да се маем, време е за радикална демокрация и да спрем този геноцид и тази шуробаджанашка окупация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Sé que es amor desde que te veo en mis ojos.