Цецо Наглецо: Дарихме 15 000 лв. за Българската Коледа, но не спомена колко са откраднали

Цецо Наглецо: Дарихме 15 000 лв. за Българската Коледа, но не спомена колко са откраднали


Вижте бруталната истина за която не говорят!
Цецо Наглецо се похвали :

Традиционният принос на ПГ на ГЕРБ към „Българската Коледа“ тази година е над 15 000 лв.

През изминалата седмица с колегите народни представители от ГЕРБ се включихме в редица благотворителни кампании в избирателните си райони в цялата страна и помогнахме на хора в нужда.

Efekt 2

И така на практика никой не спомена ПГ на ГЕРБ колко бонуси получиха за Коледа и когато всеки един депутат от политическата групировка е взел по 6000 лв. бонус, а е дарил по-малко от 300 лв.!

Това е гадно и нагло дори !

Тези хора обаче не казват и колко ДДС ще се сложи на дарените пари за Българската Коледа от мобилните оператори и да не говорим, че през тези фондации и колко пари са дали към медиите за отразяване, колко хонорари и пари за ПИАР и кетъринг като всички оставаме с впечатлението, че става дума за една огромна фалшива новина, с която ПГ на ГЕРБ – политическата група или политическата групировка доста лицемерно с тези пари създават една добре опакована новина и безплатно всички ще ги отразят по медиите !

Цецо Наглецо влиза в сайтовете, телевизията и радиата, че били дали едни пари, а колко би платил Наглецо да му гледат сурата?

Коледното лицемерие блести на върха на елхата, аз съм отвратен, за Вас не зная!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.