„ЦСКА завинаги“ пусна информационен сайт

"ЦСКА завинаги" пусна информационен сайт

Сдружението „ЦСКА Завинаги“ ще модернизира стадион Българска армия“, като неговия капацитет ще бъде увеличен на 34 000 места.

Това става ясно от официален сайт – cska-forever.com, който стартира от днес.

Efekt 2

Още със създаването си от организацията обявиха, че главната цел на сдружението е модернизация на стадион „Българска армия“, детско-юношеската школа и базата в Панчарево.

На новият сайт на сдружението всеки фен на ЦСКА може да види какво се случва с тези проекти и какви са крайните цели.

Капацитетът на стадион „Бъллгарска армия“ ще се увеличи от 22 хиляди на 28 400.

Това ще стане с изграждане на допълнителни 8 реда седалки, вкл. 600 ВИП и 150 ВВИП места и ложи. Редовете ще бъдат увеличени чрез понижаване на нивото на терена с 4,40 м. Също така от „ЦСКА Завинаги“ ще изградят изцяло ново футболно игрище с тревно покритие с размери 125х85 (105×68), както и редица тренировъчни.

Помислено и е и за червените фенове, като се предвижда 90% от седящите места  да бъдат покрити с козирка, а освен това ще бъде монтирано ново информационно табло и озвучителна уредба, както и ще бъде изградан покрит паркинг за 800 автомобила и открит за 150 автомобила.

От сдружението предвиждат възстановяване и развитие на цялата база в Панчарево,

като за целта се изгради още едно игрище с естествена трева и размери 105/68 м, ще подмени изкуствената настилка с нова и ще изгради ново покритие с възможност за целогодишно ползване.

В модернизациятя влизат и цялостна подмяна на бунгалата, както и изграждане на съвременен медико-възстановителен център. Голям плюс за цялата база е наличието на минерална вода, която може да се използва целесъобразно във възстановителния процес.

Председателят на комисията Александър Чакмаков спази обещанието си обяви имената на членовете на огранизацията.

Хората, стоящи зад сдружението, са 60, но това е само официалният им брой. Съществува вероятност да има и други, които да финансират организацията, но техните имена да не са обявени, поради собсвеното им желание да не бъдат публично обявени.

Източник: bnews.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.