Човекът, който оцелява

Човекът, който оцелява


Човекът, който оцелява

От векове насам се знае за нашият народ, че той е оцеляващ и може би заради тази наша способност сме подложени на толкова много изпитания!

В древни незапомнени времена около планината Алтай казват, че „Булгар“ означавало „Човек, който оцелява“.

Efekt 2

И така Българите са древен народ, оцелял, съществували сме преди Египет и древната Елада, преди Римляните, Шумерите и Майте, преди всички сме били народ на този свят !

Оцелявали сме през не едно робство и пак сме живи като дух и народ !
Преживели сме множество войни на кръстопътя на историята и сме оцелели до днес !

Днес обаче сме поставени под въпрос за нашето оцеляване, пуснати сме по света и всеки като свещ догаря там сам без род и родина!

Асимилацията, която върви в световен план и обезличаването на народи у нас най-силно се проявява като една страна се превръща в територия, а хората оцеляват в условия на бедност, недоимък и геноцид !

Всичко това се случва заради една партия или абревиатура ГЕРБ зад която се крият шепа национални предатели предали името България в чужди ръце, отслабили един народ, една държава, отслабили една армия и смазали Българският дух!

Без вяра няма и дух, без дух няма надежда, без надежда няма и спасение!
Отнеха ни най-ценният дар завещан ни от дедите ни – силата да се бориш, силата да отстояваш, силата да оцеляваш!

Поставиха човека, който оцелява във физическа и психическа невъзможност, като добавим и духовната и фолклорната липса на идентичност нищо не остана – една територия, която ще бъде населена от други култури и народи, които са дошли тук да оцелеят, тук в раят на земята, тук в България – земята на народът, който оцеляваше.
АМИН!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.