Ще гледаме ли живота или ще го живеем от нас зависи!

Ще гледаме ли живота или ще го живеем от нас зависи!
Пак катастрофи по прокълнатите магистрали!

Нинова нарече Бойко лъжец след като съдът доказа това този път не и отнеха думата! Борисов влиза в историята като първият доказан в съда лъжец и то премиер!

Поредният Българин е осъден в Гърция за това, че е продал ремарке ! Иначе казано Бабченко е журналистът, който е бил убит, но после даде пресконференция! И така жената на Бабченко е създал фалшива новина, че мъжът и е застрелян с няколко куршума в гърба, но си излезе поредната антируска пропаганда!

Иначе всеки трети Българин е с просрочие по кредит или спира да плаща, но само толкова казаха по новините днес ! Никой не казва защо е така и какво е допринесло до прогресивната бедност !

Efekt 2

Иначе по новините отделиха доста време за незаконното строителство в община Каварна и са прави хората – държавата строй незаконно ! Иначе казано Общината строяла за приятелят на депутата от ГЕРБ дето пък бил напуснал заради скандала със суджуците от ГЕРБ!

Иначе утре избират заместник на Десислава Иванчева, онази арестуваната с уж белязаните пари ! А що се отнася до кой ще пази небето ни някак си от БСП преди две години познаха, че това ще са Турските изтребители ! Обаче пък Бойко Борисов се похвали от Москва, че от години обменяли мисли с Владимир Путин !

От БСП пък обявиха, че случаят с изборните манипулации в село Галиче ще достигне и съдът в Брюксел дотогава обаче пак ГЕРБ ще царуват в Галиче най-вероятно! Така на практика пък Президента Румен Радев обяви, че държавата ни върви към автокрация, а не към Демокрация, но това пък никой не учуди, защото ГЕРБ си е еднолично дружество нищо, че подуправителят Цветан Цветанов си мисли, че коли и беси там ! Радев пък стана и домакин на абитуриентите !

Иначе пък стотици изпратиха Светлин Русев – един цветен образ в българската живопис ! Тук поне можем да кажем Светла му памет и лека му пръст на един академик отиващ си заедно с една епоха на култура ! Иначе има нов мастършев Станислав Райчев от пожарникар се превръща в най-добрият готвач ! Историята помни за бляскава кариера и на други пожарникари, да не споменаваме името на премиера пак !

Иначе казано Бургаските пожарникари са горди с новият майстор готвач ! Пък от правителството някак замълчаха, че 25 000 афганистанци предпочетоха да останат у нас, но колко са, че да ги споменават в новините !

Колко, ама Лютви Местан ги вижда като още гласоподаватели на радикалната им партия от приятели ! И всичко това на фона на реклама на МЕТРО да си купите празен хладилник и да го напълните с вкусотии! Тези или се бъзикат или изобщо не искат да разберат, че Българинът е беден и мина вече на хляб, домати и сирене и се опитва да пести пари за дърва за зимата!

В крайна сметка една бира каза това, което всеки един от нас трябва да каже НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ЖИВОТА, НО ИСКАМ ДА ГО ЖИВЕЯ! Вие живеете ли или оцелявате на фона на това, с което ВИ промиват мозъците !

Да спрем оцеляването, да започнем да живеем, а питате как ли, ами като сменим модела на управление в страната ! Или да изчакаме следващите новини с бира в ръка на дивана, но един ден ще проумеем, че не си ти когато си гладен, не си ти когато си беден, но ще е късно! Много късно!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.