Я, по Коледа наистина ставали чудеса!

Я, по Коледа наистина ставали чудеса!


Я, по Коледа наистина ставали чудеса!
Цветанов, благодаря ти, олигофрен сбъркан!
Възклицание във Фейсбук!
Цветанов бе наречен олигофрен сбъркан!
Виж повече тук! Възклицанието бе на Кирил Стаменов!
Я, по Коледа наистина ставали чудеса!
Днес ми пуснаха от пандиза и основния ми профил, браво, Цветанов, благодаря ти, олигофрен сбъркан …

Вече те обичам, кретен!
Няма човек, който да е критикувал управляващата хунта и да не е бил блокиран, наказван или профилът му да е не бил изтрит !

Егати цензурата от която сме потърпевши всички на този геноцид и изтребление да не можеш и една майна да им пуснеш пък си е извращение с нацията тази нация, която има над 500 години стаж в търпенето на изедници тази нация с вековно робство днес няма право и да им тегли една късичка такова нещо и по Турско робство като сме били не е имало !

Efekt 2

Толкова данъци и такси и тогава не сме плащали, ама на някой като му писне е можел да ги попържи на воля и е хващал Балкана, а сега какво е Балканите и горите в тях са изсечени, а в социалните мрежи сечта продължава – трият се профили, страници и ако това е Демокрация то здраве му кажете !
По Коледа стават чудеса, каза Кирил Стаменов, ама ако вземе тоз народ да се вдигне ще е цяло чудо !
И така Стаменов казва „вече те обичам кретен“, но този коментар е оплоден с много гняв и ярост, а Вие как бихте нарекли Цветан Цветанов и тролската му фабрика?

Как бихте нарекли това чудо на природата?
Ние сме свободна медия, коментарите ви няма да бъдат изтрити, кажете си свободно били ли сте жертва на такива рестрикции и какво искате да пожелаете на Цветан Цветанов и компания за Новата година?

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.