Аз ще уволня Бойко Борисов!

Аз ще уволня Бойко Борисов!


Аз ще уволня Бойко Борисов!

Всеки, който е тръгнал да уволнява Бойко Методиев Борисов в един момент се е сдобивал с хубав пост, добра заплата и дори съветник може да му стане!

Народът наистина иска възмездие, но само народът може да го въздаде!
Та Боклукът няма да се изхвърли от властта сам, трябва народът да положи малко усилие да станеш от дивана, да вървиш, да скандираш, а това си е процес за знамена, лозунги, викове, шум и прах ден след ден, но не е за нас! Силни сме в социалните мрежи, макар и там силата ни да е толкова !

Efekt 2

Вече никой не иска да го уволнява, а той спокойно си управлява !
За едно са прави само комунистите, че Демокрацията ни отне много и по-точно ни отне правото да мислим и да избираме, правото на справедливост, а за свободата на словото какво да кажем?

Жаргонът се превръща в протест, а те политиците се чувствали обидени и с оронен престиж!
Правото ни да мислим отне Демокрацията и това е най-големият проблем !

И дяволът ти дава право да избираш в ада или да се поправиш през чистилището да преминеш или по пътят на злото да продължиш, но днес нашите управници не ни дават и шанс да избираме !
Каквото и да избереш все между две злини е като каквото и да правиш пак тези ще те управляват !
Аз ще уволня Бойко Борисов, казваха някои, други го наричаха с други имена и какво да се прави всички тези се облажиха от властта!

Воля трябва за промяна като на сила хубост, дето е казал народът, не става!
Дали е време за промяна докато всеки сам не вземе да проумява няма да се случи тази свобода, няма да спре дави управлява глупостта!
Защото силата на тези дето Ви управляват не в ума, а във нашата простащина, липса на организация и еснафщина ! Тук вече не става дума за морал и упадък на обществото, а отпадък!

Ти избираш дали да имаш гражданска позиция, дали да си в опозиция или просто да живееш в инквизиция!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.