Ако Русия ни беше враг, дали до сега нямаше да намерят начин руските агенти да вкарат Новичок анално на Цветанов,как мислите ?

Ако Русия ни беше враг, дали до сега нямаше да намерят начин руските агенти да вкарат Новичок анално на Цветанов,как мислите ?


След нареждане на САЩ – Цветанов захапа Русия с лъжливи, абсурдни обвинения!!! Поредното предателство към България!
Изборите в България се фалшифицират всеки път от ГЕРБ – има поне един милион МЪРТВИ ДУШИ в избирателните списъци, печатат фалшиви бюлетини, плащат за цигански вот и фалшифицират избирателни протоколи!!!
Реалните избиратели на ГЕРБ са под 1%!!! Това са хората които са свързани с властта и КРАДАТ България!!!
Герб с подкрепя от 1% с фалшификации достигат до 16 – 17% – и понеже живеещите в чужбина не гласуват – този вот е достатъчен за да владеят и съсипват България!!!
За това и вечно ги е страх от реално гласуване, без машинации.
САЩ виждат, че предателите от ГЕРБ, на които плащат изпускат властта.
Всички ги мразят, Бойко не смее да излезе на публично място – за да не ги освиркват и замерят с камъни!!! БСП изпреварва по рейтинг дори в платените от ГЕРБ агенции…
И веднага се задейства машината на ПРОПАГАНДАТА – Русия щяла да манипулира изборите в България…
Не, че САЩ не ги манипулира от 30 години и унищожи с това Родината ни!!!
Ето какви лъжи каза Цветанов – слугата на американците и на Сорос:
Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите и в България. Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят. Това заяви зам,-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред bTV по повод предстоящите европейски избори.

“Когато ситуацията е критична, разбира се, че това са подходите, това е правено и от БКП, когато приключваше тяхната ера. Начинът, по който президентът Радев направи неговата позиция, той допълнително създава напрежение и предпоставки за разделение в обществото”, отговори той, коментирайки ситуацията във Венецуела.

“В четвъртък ще има среща. Убеден съм, че така ще се избегнат всякакви спекулации. Трябва да разберем първо дали има съвпадение при посещенията на този служител на Русия в България и във Великобритания”, добави той по повод информациите за отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев и евентуална връзка на заподозрения трети участник в случая “Скрипал”.

Efekt 2

“Ще се въздържа от коментар, защото позицията ми е лична, а все пак съм председател на парламентарна група”, коментира той в отговор на въпрос възможно ли е да се стигне до изгонване на руски дипломати от страната, ако се окаже, че има замесен служител на Русия в отравянето на Гебрев.
“Великобритания е една от най-добре подготвените системи за сигурност. Хибридните атаки са факт от 2015-2016 г. Има 3 варианта за поднасяне на фалшива информация”, каза Цветанов.
“Не изключвам възможността”, каза Цветанов за появилата се информация, че венецуелската национална петролна компания се опитва да изнася държавни средства в България.

“За мен е важно да се разбере и от ромските представители и българските, че всички сме равни пред закона”, заяви Цветан Цветанов.
“Нашият регион представлява изключително голям интерес не само за ЕК, но и САЩ. Тази модернизация е задължителна”, каза той относно предстоящата покупка на нов изтребител. Според него България стои изключително стабилно пред евроатлантическите ни партньори.

Източник: svetovninovini.online

Истината е, че тази хибридна война срещу Русия дава на Цветанов много пари и индулгенции от САЩ и ЕС! Те използват освен паричните потоци заделени за тази война също и властови ресурс както и човешки такъв, но той се използва за да си правят ПИАР и да чистят своето име и името на ГЕРБ в социалните мрежи и търсачките ! Хората и парите на които се плаща да водят пропаганда против Русия и на практика водят пропаганда за ГЕРБ и предизборна кампания като постоянно мачкат тези, които критикуват властта !

 

Цветанов е готов да отиде доста по-далеч като всички, които пишат против ГЕРБ и не плюят по Русия ще бъдат заклеймявани като терористи и ще бъдат разработвани от ДАНС и на по-късен етап арестувани най-вероятно. Свободното слово не е заплашено, а то е в процес на елиминиране ! Армия от тролове, администратори, модератори и журналисти обслужва властта и пропагандата се използва и за оскверняване на техните политически опоненти както и да се хули и очерня президентската институция ! Ако това вече не организирана престъпна група, какво е ?

Отказът за промяна на изборният кодекс е едно доказателство, че пак изборите ще се правят по Цветановски!

 

Ако Русия ни беше враг, дали до сега нямаше да намерят начин руските агенти да вкарат Новичок анално на Цветанов, как мислите?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.