Албена – лятната дестинация за 2014 година

Албена е един от най-известните черноморски курорти у нас. Той се намира на около осем километра от гр. Балчик и представлява дълга ивица, която е разположена на около пет километра по брега. Общата ширина на плажа в Албена е сто и петдесет метра, а официалното откриване на самата дестинация и курорт е било през 1969 година.

В този курорт има много различни красиви хотели, които имат изглед към брега. Основният поток е от чужденци, като например румънци. Албена е много добра дестинация за почивка със семейството Ви. Мястото е много спокойно и тихо, затова е много обичана дестинация от младите семейства с деца. Тук ще намерите различни изгодни оферти, за да намерите именно ценовия диапазон, който търсите и можете да си позволите. Курортът е идеален за почивка, тъй като предлага много забавления и атракции, които да посетите.

Близо до курорт Албена се намира Ботаническата градина, а също така и Дворецът в гр. Балчик. Той се намира на около два километра от самия град и е често посещавано място от туристите. Той е истински рай, който се намира около красивите скали, огромните дървета, чистата вода, пеещите птички. Тези дестинации винаги са много посещавани от туристите.

Efekt 2

Друго интересно място, което може да посети всеки любител на туризма е резервата с име Балтата.  Той е разположен в устието на известната река Батова. За огромно съжаление на всички любители на красивите места в страната ти, този резерват започва да се разрушава постепенно, поради разрастването на нашия черноморски курорт Албена.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.