“Ало, Мишо”, “Ало, Ваньо”, „Ало, Цецо

"Ало, Мишо", "Ало, Ваньо", „Ало, Цецо


Ало, Цецко ти знаеш за Бойко Борисов, че следва максимата няма живи да кажат и кой има най-много компромати срещу тиквата, ако не ти Цецо!

Тази лоялност вече се изтърка, а параноята на Бойко се изостря иначе защо ще им говори за почистването на къщички и светването на червени и сини лампички?
Та кой е в къщата на Бойко?
За кого са тези намеци да внимава в картинката ?

То „думам ти дъще, сещай се снахо“ та дали на Цецо не му пари под лъжичката ?
Страх сковал е гербавите, а Цветанов знае, че идва неговият ред, защото той е истинската заплаха за Бойко, той още от мутренските години носеше чантата с тефтерите на Бойко и знае много – твърде много, а само мъртвите не говорят. Анализатори от службите смятат, че съдбата на Цветанов ще се реши след тези избори и провалът ще е равен на гибел !

Efekt 2

Въпросът е колко деликатно да му се сервира тя !
Защото съмненията ще паднат директно върху Борисов !

Не че само от времето на главният секретар до сега има над 180 такива съмнения, но виж Цветанов е дясната му ръка !
Какво е Вашето предположение – ще си умре ли Цецо от естествена смърт, ще доживее ли дълбоки старини на свобода или ще си отиде както всички преди него?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.