Ало Цветанов, Църквата боклук ли произвежда?

НОВА: В студиото ще изгрее политическият лидер Цветан Цветанов!


Цветанов обвини президента в лъжа!
Що се касае за ДПС и ГЕРБ имало преекспониране на темата! Накратко Цветан Цветанов потвърди думите си кой преследвал Ботевата чета, ами османската власт и сега става дума, че се опрощават дълговете на Мюфтийството !

Ние изцяло ще подкрепим този проект, каза Цветанов като добави „знам, че това ще бъде опорна точка на БСП“, но всички ние знаем, че тази опорна точка Цветанов я подкрепя от първия ден на ГЕРБ ! Няма да забравим как Цветанов започваше предизборната си програма от смесените региони и винаги с предимство са подкрепяли османският етнос и вероизповедание !

Опрощението на едни много милиони на едни, а в същото време да се натискат други религии води до конфронтация на религиозна и етническа основа !

Efekt 2

Говорим за толерантност и за права и свободи, да ДПС се грижат за своят електорат и никога не са посягали на другите религии, но Цветанов го прави!
В България официалната религия е православно християнска, но за жалост виждаме как се рушат църкви и храмове и как се строят джамии!

Само да припомним, че реставрация и ремонта на Преображенският манастир се извършва с пари от ДПС!
И така искате или не Цветан Цветанов не спира да противопоставя хората, защото докато сме разединени те ще са обединени!

А бе Цветанов Църквата боклук ли произвежда?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.