Ало Цецо, да припомним за Петър Стоянов Сумиста


Контролирано се пускат снимки на Петър Стоянов Сумиста като се цели да се вмени на обществото, че с две скалъпени доживотни присъди Сумиста едва ли не си живурка!

Снимките имат за цел един ден Сумиста да не бъде помилван и се правят внушения на гърба на хората като се прави медиен архив за Страсбург!
Снимки от охранителни камери на ареста в Шумен контролирано се пускат чак сега като показват в една от контролираните медии с една едничка цел да претоплят обяда за едно от малкото дела на Цветанов с осъдителни присъди! Делото „Килърите“, което изкачи рейтингът на Цветан Цветанов до небесата с един напълно зависим съд и една послушна прокуратура !

Един предизвестен край на едно дело !
Снимките са от две помещения – в едното Сумиста очаква линейка, а в другото е коридор, в който един старшина му казва „виж какво пишат за Вас във вестника“!
От тук нататък влизаме в жанра художествена измислица !

Efekt 2

Днес град Шумен имат нов и модерен арест, но през 2010 година всички арестувани са били поставяни в арест находящ се на територията на 3-ти участък, а той е от турско време насам и не е нито ремонтиран, нито обновяван като условията са ужасни – влагата и мизерията са огромни, а килиите са под земята!
Леглата са направени от винкели и не са съобразени със средностатистическият ръст на Българина – по-малки!
Нямат пружина или матрак нито равна повърхност, а имат решетка направена от арматурна тел заварена на квадрати – на кратко парчета заварени арматурна тел през 15 см. В квадрат като едното е върху другото и така всяко заварено парче има два остри ръба, които убиват и на практика леглото е направено така, че на всяка квадрата педя да ти се забиват по минимум четири остри краища!

Както казват надзирателите „това не е СПА център, а място за лишаване от свобода“!

Шуменският арест по времето на Петър Стоянов Сумиста е арестът с най-нечовешки условия и не случайно делото се гледа в Шумен!
Това е политическо дело и един ден и Петър Стоянов ще осъди държавата ни в Страсбург, но тогава Цветанов обаче може да е в затвора и да няма възможност да обикаля студията и да обяснява, че съдебната ни система е такава !

До няколко години законодателството ни ще се синхронизира с европейското и тогава такива като Петър Стоянов, които са излежали десет години ще имат право на процедура за помилване, а ГЕРБ и Цветанов може да са в историята тогава, но обаче държавата ни пак ще е осъдена заради страховете на Борисов и наглостта на Цветанов !
И хилядите политически неудобни, които са излезли вече от затворите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.