Ангел Джамбазки в подкрепа на Българските полицаи!

Ангел Джамбазки в подкрепа на Българските полицаи!

Вижте какво написа на стената си в facebook Ангел Джамбазки в подкрепа на Българските полицаи!

Публикуваме целият текст без редакторска намеса :

Изразявам пълната си подкрепа и солидарност със служителите на МВР, както на граничарите, така и на командированите от вътрешността на страната. Повече от година, хиляди български полицаи и граничари са поставени са поставени в абсурдната ситуация да отблъскват с голи ръце нашествието на десетки хиляди нелегални имигранти. Принудени са да живеят скотски в палатки от найлон и колиби от клони, да се греят на лагерни огньове и да не виждат със седмици семействата си. Български граничари и служители на МВР загинаха и бяха ранени при изпълнение на служебния си дълг и поставените им задачи по охрана на държавната граница от нашествието.

Efekt 2

Съотношението на трима български граничари и служители срещу организирана агресивна група от 54 мъже-афганистанци, известни сред местната ни „журналистическа“ флора и фауна, като „майки с деца, бежанци от Сирия“, предполага всички законови и адекватни мерки за самозащита и овладяване на ситуацията, включително употребата на огнестрелно оръжие.

Така постъпват полицейските и граничните служби по целия свят, особено от държавите за „пример“ – САЩ, Израел, ФРГ. И в повечето случаи, служителите са награждавани, а не охулвани, оплювани и демотивирани. Тук има и още един важен въпрос – къде са обещаните от Ненчев, хиляда български военнослужещи, които вече трябваше да са организирани в плътното прикриване и охрана на държавната ни граница? Настоявам ръководството на МВР да изрази пълна и всеобхватна подкрепа на служителите си, натоварени с тази изключително тежка, рискова и отговорна задача. Отвратен съм от очакваните словесни разстройства срещу служителите на МВР, на вечните “специалистки” по всичко от дежурните грантови “бежански” медии.

Но все още твърдя, че никоя от тях не е приютила по няколко брадати майки с деца в хола си. Ще следя внимателно този случай, и ще се постарая да направя всичко по силите си, за да не допусна журналистико-либерална саморазправа със служителя на МВР, защитил българското общество и живота на колегите си.
Източник: facebook.com/angel.djambazki

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator