Анджелина Джоли пак с опасност за живота

Актрисата Анджелина Джоли отново има проблеми със здравето.

Джоли пак с опасност за живота

Макар че всички мислехме, че красавицата вече е добре, се оказа, че състоянието й се е влошило след последните операции. Лекарите са много притеснени за нея, защото според тях има сериозна опасност за живота й, пише американският таблоид OK.

Половинката й Брад Пит зарязал всички свои ангажименти, за да бъде до Джоли в този труден момент.

Efekt 2

Тя ежедневно минавала през различни процедури, които обаче не помагали кой знае колко. Засега обаче говорителите на двете звезди още не са коментирали тази информация. Очаква се скоро да разяснят ситуацията с официално изявление.

Както стана ясно неотдавна, през май тази година Анджелина Джоли си направи двойна мастектомия, за да намали вероятността да получи онкологично заболяване. Тогава й поставили и импланти и затова няма никакви видими следи, освен малки шевове.

Източник: blife.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.