Андреа с ново международно отличие

Андреа с ново международно отличие

Попфолк дивата Андреа взе приз за балканска звезда на фестивала “Београдски победник”.

Причината за това отличие стана фактът, че тя е изпълнителката, на която са направени най-много кавъри на песните й в Сърбия. Освен това според организаторите Андреа е най-популярната певица у нас и е българката с най-много участия в сръбските клупове в Европа.

Андреа за пореден път получи множество покани за съвместно сътрудничество и за дуети.

Efekt 2

След като взе специалната статуетка, на която пише “Балканска звезда”, блондинката Андреа даде интервюта за различни местни медии, както и за няколко телевизии от съседните републики Босна и 

“Београдски победник” или “Белградски победител” е едно от най-мащабните събития, на което ежегодно се връчват награди на хитови изпълнители от всички жанрове от Сърбия. Наградите се определят предварително от жури на базата на хитове, слушаемост и гледаемост в интернет.

Сред отличените изпълнители бяха Миле Китич, Неда Украден, Стоя, Шако Полумента и още изпълнители известни в България като певци от старата генерация.

Източник: blife.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator