Анкара поиска главата на Доган, на ход са Бойко и Местан

Анкара поиска главата на Доган, на ход са Бойко и Местан


Анкара поиска главата на Доган, на ход са Бойко и Местан
ГЕРБ внесе сигнал до главния прокурор за проверка на строителството и финансирането на хидровъзел “Цанков камък”. Според управляващата партия намесата на държавното обвинение се налага заради дефекти при изпълнението на язовира, довели до просмукването на огромни количества в земята и необходимостта да се осигурят бюджетни средства за спешен ремонт на чашката на язовира. “Независимо какво пише в сигнала, аз вярвам, че прокуратурата ще се заеме сериозно с него. Всеки иска да има повече пари за пенсии. Всички искаме, но едва когато дойдеш на власт, става трудно как ще разходваш парите на българския данъкоплатец” посочи Александър Ненков и добави, че от партията не са експерти да кажем кой е виновен и кой не. “Няма каксигналът да е конкретно срещу някого, ние даваме на прокуратурата фактите да се запознае с тях. Има 2 варианта – или главният прокурор да се самосезира, или ние да като народни представители да го сигнализираме, обясни още Ненков. Новото е, че след 7 години експлоатация се налага ремонт, защото по данни на НЕК се е спукала чашката на язовира”, каза от своя страна Десислава Атанасова.
Източник: Blitz.bg

Така кой има интерес между интрига в медиите за „Цанков камък” и Ахмед Доган да се скара с Борисов и Пеевски, а отговорът е целият Български народ, защото Ахмед Доган може да детронира Борисов !
Източника обаче е медия на Пеевски, а главният прокурор бе посочен от Пеевски !
Та след КТБ както се казва, че муха и банка с вестник се убиват и май дойде момента всеки да се спасява и така най е удобен Ахмед Доган да бъде посочен за най-големият злодей, който е раздавал порциите във властта, но тези, който взимаха порциите и днес искат цялата баница! Те искат цялата власт и ДПС няма да бъде регулатор, ДПС няма да бъде посредник и кръговете от фирми за който говореше Ахмед Доган ще бъдат преразпределени от други !

Интересно е и мълчанието на Местан докато Сокола губи пера Местан скуби от структурите на ДПС и партията отслабва в момента всичко прилича само на едно, че присъдата е прочетена и планът на Ердоган е в ход, а сокола са го напитили алчни перояди и губи перо по перо докато загуби своята сила да лети и вече не е господар на политическите висоти !
Днес Ахмед Доган заяви в една големите медии че :
“Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика”. Така отговори почетният председател на ДПС Ахмед Доган на въпрос на Епицентър.бг дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

Efekt 2

Тези слухове, които от няколко дни вървят в медии, контролирани от Цветан Василев, за голяма изненада не бяха отхвърлени от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков. В ефира на Нова тв тази сутрин Рашков заяви буквално: “Възражда се идеата за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС”, отговаряйки на въпроса на водещата Ани Цолова дали са верни слуховете за разследване и дори арестуване на Ахмед Доган.

“Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!”, каза още почетният председател на ДПС. Той подчерта, че цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала от един бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата. “Не се занимавайте с мен!”, посочи още Доган.

Той коментира лаконично и отнетия допуск до класифициррана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев, за когото Бойко Рашков публично заяви, че е кандидатура на ДПС. “От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт”, бяха думите на Доган. И отново многозначително повтори: “Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!”

Почетният лидер на ДПС отхвърли още една версия, която също живее в публичното пространство – за разногласия в ДПС и за конфликт между него и Делян Пеевски. “И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!”. На въпроса – възможно ли е “аферата “Георги Гатев” да е удар на Пеевски срещу Доган”, почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега.

Малко по-късно шефът на Бюрото за СРС-та Бойко Рашков заяви пред Епицентър.бг, че по отношение на Доган не е правена проверка дали е подслушван незаконно – “не сме правили проверка зали са му прилагани СРС-та”. Рашков подчерта, че информацията, която има за някакво “разследване срещу Доган”, се базира само и единствено на медиийни източници. Той продължава да смята обаче, че изваждането на Георги Гатев от Бюрото за СРС-та е “свързано с Доган, няма друго обяснение”. Самият Доган обаче отхвърля такава връзка.
Очаквайте подробности.
Автор : Валерия Велева
Източник: epicenter.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че има едно движение на тектоничните плочи в политическото пространство и такова движение не имало от 98 година насам от свалянето на Тодор Живков насам !
Текат динамични процеси и бихме казали съдбоносни за страната ни, а дали Бойко Борисов ще успее да декларира на своят султан Ердоган лоялността си с отрязването на главата на Ахмед Доган и така заедно с Българските мюсюлмани България да бъде предадена във властта на новата Османска империя или самият Ахмед Доган ще бъде най-големият патриот, който ще промени насоките на Българската администрация след идването на Владимир Путин у нас ние не знаем !
Но със сигурност ГЕРБ изнасят своите скандали на улицата в Циганските гета, изнасят ги в ДПС от което само Местан и Ердоган печелят, но България губи !

Дали ще слязат партизаните от Балкана и ще има нов народен съд и всекиму ще се въздаде според заслуженото предстой да видим, но едно е ясно, че когато има такова движение на тектонични слоеве то е съпътствано с много разрушителни земетресения, а от тях хората страдат било то в личен план, било то в материален, било то и в национален, ако щете и в политически !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.