Арест на Валери Симеонов

Арест на Валери Симеонов


Уж имаме спец прокуратура, но защо не го арестува, защо си кротува?
В предаването кой е по-по-най май Валери е най щом не подава оставка и няма съд и прокуратура, а народът яко негодува !

Време е за арести в страната!
Народът български е казал:

”Щом не щеш с мира, на ти секира”!

Efekt 2

И така, така е било и ще бъде !

Властта не ти е бащиния, трябва да го знаят и тия, и уния!
За чест и достойнство и дума да не става щом можеш ти народът свой да нагрубяваш, щом можеш ти с хората да се подиграваш !

Не ми говорете за съд и конституция щом тя не е всички еднакво приложима и когато законът води до върховенство на беззаконието в страната значи трябва да се приложи „мера според мера“ или друга отплата !

Арест на Валери Симеонов би успокоил хората скандиращи ОСТАВКА, но отдавна заведенията за настаняване – за лишаване от свобода чакат своите политически посетители и целият Български народ иска да види точно това ! Време е за арести!

Стига с тези оставки, които един става за да седне друг, а България върви пак по същият си път !

Защо хората са по площадите, по улиците веят черни знамена ли, отговорът е този “Когато беззаконията се превръщат в закон, съпротивата се превръща в задължение”! Не майките клатят страната, а самият Борисов, че не поиска оставката на Валери Симеонов !

Днес викаме ОСТАВКА, но утре ще е късно за оставки, ще е късно либе за китка!
Незабавен арест за Валери Симеонов и ревизия на цялата му политическо криминална история!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.