АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година

АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година


Вижте кой е ял суджуци и връзката му с Цветанов !
ПОТРЕСАВАЩО! ГЕРБ ГОТВИ ПРОКУРОР АСЯ ПЕТРОВА ЗА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО!
Приятелката на бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов – шуменската „звезда”, която се издигна до зам-главен прокурор, благодарение на Цветанов, което бе признато и от самия Делян Пеевски, разказал какви „щения” е имал Цветанов в кабинета на главния прокурор, е готвена от ГЕРБ и Бойко Борисов за правосъден министър, ако спечелят изборите. Това разкриха за АФЕРА брилянтни източници, базирани във върхушката на ГЕРБ.

Ася Петрова стана всеизвестна със суджуците, които дъвка в хотел на свидетел по делото „килъри” във Велико Търново, заедно с висш магистрат – генерал, както и с това, че ходеше като гербова марка залепена до Цветан Цветанов, който я замъкна и до САЩ, незнайно в качеството и на каква спецка.
Петрова дирижира цялото дело „килъри”, по което така и не намери време да разпита например Васко Кеца, който настояваше да даде показания за участието в нарко-трафик на Бойко Методиев Борисов.
След новината, че ГЕРБ готвят Станимир Флоров за главен секретар на МВР, правосъден министър да стане и шуменската „корифейка” на прокурорската мисъл, вече си е гротеска.
Но в държавата на простаците е така.АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година

Източник: Afera.bg

Efekt 2
Тогава ние от проверихме случая и дори наш разследващ журналист се вмъкна под чаршафите, в който е спала Ася Петрова от делото „Килърите“ от Цветан Цветанов !
Вижте какво разказа днес за суджуците той пред нас ! В малкият, но китен бутиков Хотел hotel-tarnava.com във Велико Търново една бъдеща и сега настояща Ася Петрова. Заместник на главния прокурор при Върховна административна прокуратура си е хапвала суджук на гребен със сухо червено вино и явно суджуците правят връзките в ГЕРБ по-здрави !АФЕРАТА със суджуците в ГЕРБ още от 2014 година
И така речено и сторено „Килърите“ с по сто доживотни присъди, а Ася Петрова получава хубава длъжност съдията и то и всички работни пчелички са получили своята награда !
Въпросът е друг – всичко ли в ГЕРБ се споява със суджук или има и други начини? Всички ли са навързани като суджуци и ако Бойко и Цветанов паднат от власт какво ще стане, дали всички суджуци ще излязат наяве ? Явно Суджукът е на мода в правителството на суджука, защото на суджука в Горна Оряховица и песните на Веселин Маринов „Горчиво вино“ никой не може да се удържи ! Затова правителството на суджука не от аферата в Добрич, а то от доста години преди това и просто от суджуците в Добрич Борисов не бил ял затова е и станал скандал ! Но всички, които са яли суджуци години преди това си мълчат за това !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.