Бай Тошо: Боли ме, аз ви оставих държава, а то какво остана?

Бай Тошо: Боли ме, аз ви оставих държава, а то какво остана?

Бай Тошо: Първо прочети това и тогава говорете!Бай Тошо: Ограничения, забрани и наказания.

По мое време също имаше не малко ограничения и сега от исторически прочит разбирате, че сме били прави.

Efekt 2

По мое време имахме най-добре пазената граница и най-добре подготвената армия и благодарение на Русия и въоръжението, което внасяхме за краставички и домати имахме най-добре охраняваният народ. Пазехме ви от онези световни елити за които сега разбирате, че те поробват цели държави и изтребват народи за тяхната алчност за пари и ресурси като знаехме и затова се бяхме организирали в един блок на взаимопомощ. По мое време България бе аграрна страна, изхранвахме доволно народът си и изнасяхме за много страни Вино, червен пипер, консерви и във всеки дори малък град имаше консервена фабрика. По мое време имахме и модерна военно-икономическа промишленост и до ден днешен се носи славата на Българските калашници и гранатомети!

Произвеждаме и бронирани машини, ракети, мини и изнасяхме за много държави, които се бореха със зловредната икономическа и поробителска – капиталистическа мафия на елитите. По мое време имаше ТКЗС-ета и Ферми като във всяко село милиони кокошки, овце стада с крави и хранителните комбинати бълваха качествени сирена и колбаси! Българското сирене бе едно от най-търсените в онзи Запад. Кашкавалът отваряше вратите на всеки закупчик да не говорим за винпромите, че Българските вина бяха най-търсените в чужбина, а коняк Плиска бе като валута за рушвет. Десетки хиляди декари лозя на които подрастващото население – децата в ученически бригади за кратки срокове прибираха реколтата. Децата се включвах и в брането на овощните градини и прибирането на зеленчуците в зависимост от регионите и културите, които се сееха.

Изнасяхме за сладка и конфитюри за туристическият бранш по света. Естествено имаше много ограничения на суровини свързани с производството на електрическа техника, радия, телевизори и други затова и се чакаше и набавяха трудно иначе хората бяха богати и чакаха ред и на опашки да си купят! Аз, Бай Тошо ви казвам, ако не ни се пречеше отвън дали нямаше да задоволим тези нужди на населението? Така бе и с автомобилите и мотоциклетите с колелетата и други луксозни стоки като всяко семейство имаше по 4-5 спестовни сметки, а чака да си купи кола, ако не внасяхме тези важни стоки и не зависехме от външни фактори дали щяхме чисто икономически да вземем готовите пари дето чакаха в банките? Казвам това, защото ни обвинявате, че се е чакало за коли, мотори и апартаменти, да, чакаше се за нови, не за втора употреба ублъскани от Запада. Сега колко от вас си купуват нови коли?

Сега колко от вас имат спестовни влогове в банките, защото по мое време всеки с раждането си имаше? Ограничения имаше, забрани също ,но те бяха за ваше добро. Имаше трудови войски, които строяха апартаменти, но и много деца се раждаха и народът бе в благоденствие и затова бе така, а сега гледам над 50% от жилищата са празни, изоставени и обрасли дворове, а нощем погледнете съседният блок и пребройте колко апартамента светят, пребройте и колко са новите коли на паркинга пред блока и тогава ме съдете?

Сега обаче гледам само забрани и глоби, само ограничения и санкции, така на сила хубост не става, така на сила идва робията и робството! Да ви попитам сега защо не раждате деца, не си купувате жилища нови, я ги вижте какви санирани, боядисани и нашарени, а празни, без хора, без любов и детска глъчка, без човеци, а човешкото в човека се замени със злоба, бедност на духовност и добрина.

Един западен професор някога е казал „няма мрак има липса на светлина, няма зло има липса на добрина, няма студ има липса на топлина“ като от вас зависи скъпи внуци на другарките и другарите дали ще има народ и нация или липса на такива на тази територия! По мое време броят на Българите нарасна с над 2 милиона, а сега от 9 милиона останахте я има, я няма 4-5 прокудени, измрели, болни, бедни, душевно обеднели!

Вие сте народът, вие сте тези, които правите България като някога тя се наричаше Народна Република България и имаше народ, който живееше в охол и всички важни нужди на населението бяха покрити до толкова до колкото можехме. Сега гледам нито народ, нито Република сте, а България и скоро може и да я няма като понятие! Бай Тошо: Боли ме, аз ви оставих държава, а то какво остана?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.