Бай Тошо: Връзката между Ковид и ГМО изтреблението ви!

Бай Тошо: Връзката между Ковид и ГМО изтреблението ви!


ГМО – оръжие за масово унищожение на цялото човечество и кой всъщност печели от това?

Задайте си въпроса, колко процента от вашето ежедневно меню заемат ГМО продуктите. Как точно можете да сметнете това? Правителството не може да ни помогне, стоките не се маркират със специални знаци, а ние не сме научени да различаваме продуктите, които съдържат ГМО.

Продуктите съдържащи ГМО

Efekt 2

Може би проблема е измислен и ние въобще не консумираме такива продукти… Консумираме и дори тестовете, които са били проведени през 1999 година показват, че от всички продукти, които се вносни в Русия 70% съдържат в себе си ГМО компоненти. От тогава генномодифицираната продукция е еволюирала и за съжаление не в полза на човечеството.  Този отрасъл може да се сравни по темповете на своето развитие само с компютърната област, така че сами се замислете сега, какво точно консумираме и какво даваме на нашите деца всеки ден. Остава само да гадаем, колко процента от продуктите, които ежедневно купуваме са генномодифицирани. Ето и кратък списък на огромните и световни компании, които е доказано, че използват ГМО компоненти в своята продукция, като тук дори причисляваме продуктите за детско хранене – Nestle, Mars, Fruit & Nut, Coca Cola, Pepsi Cola, Lay`s, Pringles, McDonald’s, Danone, Neste NAN (детска храна за бебета), Bonduelle, Балтимор, Maggi, Gallina Blanca, Lipton, Ferrero Rocher®, детска храна HiPP и много други.

Разбира се, че в рекламните клипове, които ежедневно гледаме се казва, че всички тези продукти са вкусни и полезни, но никой не споменава, че във всички тях се съдържат ГМО компоненти. Нека да не пропуснем да споменем и че в повечето месни изделия също се употребяват такива съставки. Това може и да не става с пряко добавяне на тези добавки в храната, а във вид на хранителни продукти ГМО, с които се хранят животните при тяхното отглеждане. В световен мащаб почти всичкото количество соя, което се използва в храна е генномодифицирано. Но какво всъщност значи това и какви могат да са последствията от такава храна за човека, за цялата нашата планета?

Човечеството в обкръжението на ГМО продукти, като те отдавна не само са около нас, а в самите нас. ГМО ежедневно навлиза в тялото на всеки един човек с продуктите за хранене, които купуваме в магазините. Без дори да успеем да разберем, какво се случва, ние в буквален смисъл на думата се оказахме окупирани от генномодифицираните продукти. А може би това не е окупация, а просто дружеско гостуване? Но нека сега да разберем заедно дали наистина тези съставки в храна ни са безопасни или могат да навредят на здравето на всеки един човек, който ежедневно ги консумира.

Съвременните тестове, с които се проверяват ГМО растенията не могат да дадат еднозначен отговор на този въпрос. И какво се получава в тази ситуация, че ние, цяло едно човечество сме просто опитна мишка в ръцете на монополистите и дори нищо не можем да направим в тази ситуация и еволюция! Заедно с това, обикновените наблюдения и опити с животни, които са консумирали ГМО продукти показват еднозначно, че те са вредни за здравето.

Животни, консумиращи ГМО продукти преди и по време на бременността

По време на не еднократни опити с мишки, резултатът от опитите върху бременни екземпляри, които са били хранени с генномодифицирана храна са следните:

  • Над 56% от потомството умират през първите две седмици;
  • Другите 40% са недоразвити;
  • Останалите 4% са безплодни;

При опит да се получи второ поколение, както сами се досещате, това е просто невъзможно, поради факта, че ГМО соята, която е била добавяна към храна на женските екземпляри е довела до безплодие на мишките.

Подобни резултати са получени и при опит със свине, като там се наблюдават не само повишена безплодност на женските, но също така се завишена онкология.

Животните бързо стават безплодни, тъй като консумират ГМО продукти към храната, а тогава какво трябва да се случва с човека вследствие с консумирането на такива добавки към всяка една храна…

Човекът и ГМО продуктите

Човекът живее по-дълго от повечето животни на Земята, затова въздействието на ГМО продуктите върху него е по-трудно да се забележи. Повече от десет години ние се храним с генномодифицирана храна, като на пръв поглед нищо не се случва, но наистина ли е така. Логиката на повечето от нас е, че ако при консумирането на дадената храна всичко е добре, значи можем спокойно да консумиране тези продукти и да не се тревожим за нашето здраве и за бъдещото ни потомство. А може би е време да се замислим и да си зададем въпроса, дали само при мишките ефекта от консумирането на тези продукти е безплодие и рак на червото? Ако се замислите дори, може би ще забележите, че днес сме навлезли в епидемията на рака, защото около 30% от смъртните случаи са свързани именно с тази болест и бича на 21 век. Но това е само едната страна на монетата, защото рака е крайната фаза на това въздействие, защото има промеждутъчни варианти, като например възникване на алергия. Най-много ГМО продукти се използват в САЩ, а там хората страдащи от алергии са цели 80%. Нима това е случайно или може би в този завъртят кръг има само един виновник!

Растенията и ГМО?

Генномодифицираните растения са безплодни и предават тази своя особеност на всичко, в което попадат и с което си взаимодействат. От ГМО растения можете да получите потомство, но семената им не могат да дадат стабилно потомство. Освен това, при опрашване, те предават тази своя особеност и на другите растения на километри разстояние. В САЩ например са забелязали,че дори дивите растения на растояние 21 километри от изпитателния участък с ГМО посеви са били заразени и са били безплодни, като така не могат да дадат потомство.

Генноинжинерните корпорации вече са закупили най-големите в света производители на семена. Те продават обикновените семена заедно със своите геномодифицирани. Да, понякога това смесване е случайно, но и това не е факт, който да оправдава цялата тази ситуация и реалност, в която ние сме длъжни да живеем и дори да не знаем, какво гледаме в градините си. Подобни ситуация са се наблюдавали в Бразилия и Индия, където подобни смесени обикновени и геномодифицирани семена са довели до безплодие на растенията и липса на потомство и съответно реколта. Дори нормалните растения са станали безплодни в резултат на опрашването. Най-странното в цялата тази ситуация, че вече е факт продажбата на евтини ГМО семена от генноинжинерните корпорации, като освен това плодовете се получават красиви, но какво всъщност означава всичко това. Много просто, всички плодове или по-точно семената им са безплодни и не могат да родят следващо потомство.

Удивително е дори как близко са се добрали генноинжинерните корпорации към своята цел, а най-странното е как са успели да направят това толкова незабелязано, че дори обществото да не разбира, с какво точно си има работа. Те са стартирали процес, който няма връщане назад и в следствие, на който всички растения на планетата скоро ще са безплодни.

Повече безплодни растения ще доведе до по-добра продажба на семената, но кои печели от всичко това. Много просто, така се цели увеличаване на цената на семената, но това няма да е следствие от падането на астероид на Земята или друг катаклизъм.  Може би дори ще се учудите, че тук не говорим само за финансова изгода, а по-скоро за политическа. Поставяйки човечеството в зависимост на търговски организации, те ще станат по-силни от всяко едно правителство на света и ще могат с лекота да решат без дори един изстрел кой ще живее, а кой ще умре, кой ще е сит, а кой ще гладува…

Насекомите и ГМО?

Насекомите са тези същества, които имат сравнително кратък живот и именно на тях е по-лесно да се види в действие влиянието на ГМО продуктите. Вие обърнахте ли внимание, че някак изведнъж изчезнаха хлебарките… И не само тези животни започват да изчезват, защото редом с тях вървят и прилепите, различни видове птици и дори пчелите… Отделно внимание ще отделим именно на пчелите, като вече се забелязва, че 90% от тези насекоми са изчезнали напълно в Америка и Европа. Но накъде клоним с това? Както знаете, пчелите не са само източник на мед, но и те спомагат за опрашването на растенията. Например, в Китай вече растенията се опрашват ръчно, но до какво всъщност може да доведе това? Дори Ванга предрича, че първи ще започнат да умират пчелите, а след това и човечеството ще изчезне. Алберт Айнщайн също е казвал, че 10-15 години след като умрат всички пчели на планетата, ще изчезне цялото човечество.

И както сами се убеждавате, всички опасения на хората се оказват верни, защото ГМО продуктите с вредни не само за хората, но и за природата.

Кои печели от ГМО?

Доказано е, че традиционните селекционни методи за повишаване на продукцията са значително по-ефикасни в сравнение с геномодифицираните. Тогава кой всъщност печели от това и тази бавна бомба на човечеството, която може да доведе до страшни последствия след едно или две десетилетия?

Като за начало ще отбележим, че когато се заговори за ГМО продукти всички говорят само за подобряване на качествата на даденото потомство, но никой не споменава и дума за продуктивността в бъдеще, което е умишлен ход, за да бъде въведено в заблуждение населението.

Но защо тогава едни от най-големите и напреднали страни подкрепят това геномодифицирано инженерство? Може би те са на мнение, че науката е на прага на някакво велико откритие, което изцяло ще оправдае тези харчове на минус за ГМО продукцията? Първо искаме да вметнем, че това си е истинско атомно оръжие със забавен ефект, който е непростото така измислен. Дори ако направим един паралел, ще забележим, че в световен мащаб около 70% от капитала на едни от най-големите страни се харчи именно за военно оборудване, опити, проучвания и така нататък, като целите са да се открие и намери начин за убиване на човека без дори да бъде направен един изстрел. Означавала ли, че ГМО продуктите са нов вид оръжие, за което хората дори не подозрат или бомба със забавено действие, чийто взрив ще бъде усетен през следващите поколения? Но нима наистина геномодифицираните продукти някак са свързан с войната и организациите, които работят на войната. И сега ВНИМАНИЕ, именно фирмата, която е доставяла смъртоносното оръжие във Виетнам, след 25 години е станала една от първите световни компания, която доставят геномодифицирани продукти в световен мащаб.

Но ако продуктите наистина са оръжието на 21 век, тогава кой и с кого води война? Все пак тези продукти се продават почти във всички страни в света и кой има полза от това скрито оръжие, включително и САЩ. Тогава, каква е целта на това масово убийство? Едни от учените са твърдо на мнение, че така ще се нахранят повече хора,а други пък смятат, че това е начин да се справим с повишената раждаемост в световен мащаб в някои страни, тоест така ще се намали репродуктивната способност на голяма част от населението за следващите няколко потомства и един вид ще се изпълни отдавна кроен план, като за неговото осъществяване дори няма да се налага война или други подобни мерки. Все пак природните запаси са ограничени и с всяка една година намаляват.

За да не се изчерпат тези запаси, е необходим строг контрол над техните потенциални потребители или казано с други думи – хората. Може би вече сте се замисляли, че именно по някакво странно стечение на обстоятелствата именно в години на огромен прираст на население на Земята започват войни или пък изведнъж се появяват епидемии и т.н. Цялото това съвпадение е меко казано странно, така че е време да се замислим за истинския виновник на всички тези беди и катаклизми. Всички сме чували за плана, който цели да се съкрати населението на Земята с 80%, а именно геномодифицираните продукти са идеалното мирно оръжие за тази цел. И как тогава се е получило така, че навсякъде се води война, а хората дори не са наясно с това?

Ние сме свикнали да доверява своята безопасност на правителството, на учените, на производителите и така нататък, най-малкото поради факта, че ние сами неможем да проверим тези неща, тъй като едва ли някой от вас има лаборатория удома, за да изследва, какво всъщност яде и какво се съдържа в храната. Но за сметка на това сме свикнали да си плащаме данъците, като именно с нашите пари се приемат законите за продължаване на опитите с ГМО продуктите или със самите нас и то за нашите пари! Нека не забравяме, че именно медиите преднамерено дезинформират обществото, като така ние в действителност не знаем, каква атомна бомба и оръжие са ГМО продуктите, с които се храним всеки ден. Да, спорен един нов закон всички производители са длъжни да маркират своите продукти и да информират така покупателите си, че в тях има ГМО компоненти, ако тази стойност надвишава 0,9 %. Но защо е избрано именно това число? Много просто, тъй като това е точността на измерение на уреда, а нима можем да доверим живота си на тези числа? Защо не е приет закон, че ако дори 0,1 % от компоненти в продукта са ГМО, той да трябва да бъде маркиран? Много просто, това е полезно на дадени хора, на дадени монополисти, които не се интересуват от нищо и са готови с всички сили да постигнат целта си и плана да се намали на 80% човечеството на Земята.

Но изгода от всичко това имат и фармацевтичните компании, защото както разбрахте вследствие на консумирането на ГМО продукти се увеличават онкологични заболявания и много други. Така хората ежедневни  вливат парите си в данъци, с които да се плащат тези опити и да се приемат закони свързани със узаконяването на ГМО, но и да се лекуваме, да се лекуваме от последствията на консумацията на геномодифицирани храни! Казано на простичък език вследствие на ГМО храните хората губят ежедневно своето здраве и разбира се искат да се излекуват, влагайки хиляди и дори милиарди долари във фармацевтичната пирамида, която също пряко печели от това генномодифицирана еволюция.

А сега сами се замислете, дали хората имат полза от цялата тази еволюция на генетиката?…

Истината е, че точно когато населението има най-голяма нужда от плодове и зеленчуци, от витамини и натурални храни за да се подсили имунната му система правителството ви затвори пазарите. Веригите не бяха спрени и ГМО-то се ширеше.

По мое време всички пазари продаваха проверени плодове и зеленчуци за наличие на нитрати и пестициди и следи от инсектициди като всичко беше истинско и натурално. Сега ви продават мумии на плодове и зеленчуци – мъртви плодове, в които няма нищо истинско. Дали са свързани двата метода на изтребление с Ковид и ГМО сами преценете!

А България прие СЕТА пак по времето на Борисов. Имате право на избор дали да си купите истински плод или ГМО, но избор няма, ако това е демокрацията и свободното предвижване на хора и стоки и то на какви стоки, то се води изтребление, а не търговия!

Вече малко хора си спомнят истинският вкус на доматите и ябълките. А родените след моето време никога не са опитвали за да имат база за сравнение. По времето на Чернобил ме обвинявахте за марулите, но сега никого не обвинявате като няма контрол и единственият контрол е да не ядете истински хубава храна май. Спомняте ли си истинският вкус на натуралните плодове и зеленчуци консервирали в тях слънчевата светлина?

КАКВАЕ ВРЪЗКАТА ЛИ? СПОРЕД МЕ И ДНОТО И ДРУГОТО МИ ПРИЛИАТ НА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.