Бай Тошо: За онзи свят ремаркета няма!

Бай Тошо: За онзи свят ремаркета няма!


За онзи свят ремаркета няма, никой нищо не е донесъл на онзи свят, защо е тази алчност, защо, не разбирам? Докато сте живи трупате блага, имане, имоти, пари и вещи, а само това, което в душата сте вземали, това и ще вземете на онзи свят. По мое време всички блага бяха народни за хората, всичко беше за общото благо и благоденствие на нацията. Хората другаруваха и не мизерствуваха. Човек за човека беше другар, но днес завистта и бедността ви изяде душите, а алчността раздели хората.

По мое време имаше за всички по малко, но по равно и всички имахте собствено жилище и кола, имахте банкови сметки, спестовни и пестяхте пари. Сега като гледам нямате имоти, коли има, ама пари нямате, а банковите сметки са кредити. Икономическото робство е голямо и непосилно, а държавата ви граби вместо да ви дава.

По мое време имахме силна и богата държава от която всички крадяхте, а сега имате силна мафия, която е яхнала държавата, а държавата краде от вас. Едно обаче трябва да знаете, че никой нищо не е донесъл на онзи свят.

Efekt 2

Аз бях обвинен във всички земни грехове, но сега като гледам греховността е достигнала огромни измерения. Само добруването на нацията трябва да бъде приоритет, но за съжаление приоритет има мафията, но на всяко прасе му идва Коледата и сега като гледам се самоизяждат прасетата, но това не може да ме радва, защото те са забравили, че за този свят ремаркета няма!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.