Бай Тошо: По мое време 24 май бе празник на просветата, а днес просветените са малко!

По мое време 24 май бе празник на просветата, а днес просветените са малко!


Бай Тошо днес от трибуната на времето не би се гордял с нас, защото ние съсипахме образованието, ние съсипахме не едно поколение и създаваме лумпени и толупи вместо умни и градивни деца. Всякакви там техники и постановки за зомбиране на нацията се разиграват в училищата докато родителите не знаят какво се случва с децата им. Заети да оцеляват в материалният свят те губят духовният свят, а просветният е този на който се крепи бъдещето. Братята Кирил и Методий ни дадоха четмо и писмо, а днес децата пишат на маймуница и си разговарят с емотикони. Думите се подменят с икони, но не църковни, а с логота на приложения.

По мое време всички деца имаха задължителна литература, която да прочетат и през лятната ваканция дори днес те са оставени на произвола на съдбата и на чужди НПО-та, които да въздействат и променят нагласите им, да променят съзнанието им, да променят битът и фолклорът и да ви обезличават като народ и нация, да подменят историята ви и да изтриват миналото ви, а бъдещето ще го изтрият децата ви! Това бе Химнът, който пеехе децата ви: „Напред!

Науката е слънце, което във душите грей! Напред! Народността не пада там, гдето знанието живей“! Сега пеят песни, в които се пее за наркотици, скъпи коли и леки жени! Бъдете горди, че това, което посяхте днес ще ви заличи като народ и нация, ще ви заличи от картата!

Efekt 2

По мое време 24 май бе празник на просветата, а днес просветените са малко и то основно възпитани по мое време!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.