Бандата на Бойко и СИК срещу бандата на Митьо Очите и ВИС 2

Бандата на Бойко и СИК срещу бандата на Митьо Очите и ВИС 2


Войната на групировките продължава!
Митьо Очите наследник на ВИС 2 срещу него се изправя Бойко Борисов и СИК! Истината е, че Войната продължава и Митьо Очите досега оцеляваше стрелян, но жив като все е по затворите и не се огъва момчето да клекне на Бойко Борисов, но направи грешка като е направил коментар че накрая ще разкаже какво знае за Бойко Борисов!

И тук Митьо Очите стана мишена!
Спомняме си какво последва и как се разследва!
Сега обаче имаме специализирана прокуратура, а тя е специализирана в това, че обслужва специални хора властта и Бойко Борисов!

Валери Симеонов, новият онбашия в Бургаско, също е наточил апетит към бизнесите на Митьо, но момчето не се дава лесно и се опъва !

Efekt 2

Естествено, че ще бъде арестуван след като виждат, че не могат по друг начин !
И така на практика се елиминират всички хора с възможности предизборно и за пари !
Бойко Борисов не търпи конкуренция, а алчността му няма граници !Бенчо Бенчев

В случаят намесиха името на Бенчо Бенчев – човек, който си купи Ролс Ройс и на седалките е гравирано Б.Б. !

Един бизнесмен, който е най-имотният в Бургаска област, мощен земевладелец, който единственото, което го свързва с Митьо Очите е, че имат двамата акции в една охранителна фирма!

Но от много време Бенчо Бенев не одобряваше политиките на БСП нищо, че той им беше най-големият спонсор в региона и сега да се вдигне шум, че видите ли Червените олигарси със скъпите коли!

Когато си помагал и си раздавал десетки милиони за благотворителност това не се вижда, но ако си купиш скъпа кола веднага се набива на очи !

Бенчо не е близък с Митьо нито с БСП, а това е поредната мутренска манипулация на ГЕРБ и техният лидер Бойко Борисов !
Бил съм на трапезата на този бизнесмен – прям, честен и открит, прекалено умен и имотен е да се забърка с нещо незаконно!

Човек в зряла възраст, който има порядъчен бизнес и всичко му е декларирано като не печели пари от еврофондове, няма офшорки, не се крие и няма врагове нито охрана  !

Ако аз купя акции на Фейсбук и Бойко Борисов си купи такива това прави ли ме гербераст или просто обикновен акционер?
Истината е видима като Бойко Борисов си разчиства сметките с един мотив – алчност и предизборно пиарене !

Помнете ни думите ще дойде ден и всички арестувани от специализираната прокуратура ще бъдат оневинени или поне част то тях !
И сега коментара на прокуратурата  и властта за акцията!

„На единият от арестуваните в моментът на задържането му той бил ядял баничка и баничката била изядена до средата“, което доказвали колко светкавична и перфектна е била акцията им!

И така факта, че Бойко Борисов лично коментира тази акция го прави съпричастен и само потвърждава основната информация за която говорим, че войната между СИК и ВИС 2 не приключила, но Митьо Очите бе последният и представител на ВИС 2 от времето оно насам!

А Бенчо Бенчев е поредният бизнесмен на който искат да му вземат бизнеса с мълчаливото съгласие на БСП!

Не станаха ли много Бизнесмените в Бургаско, които внезапно или умираха, или фалираха ?

Бандата на Бойко и СИК вилнее, а “цар като ти разплаче майката няма на кого да се оплачеш” има една поговорка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.