Бащата на Румен Радев е невинен!

Бащата на Румен Радев е невинен!

Бащата на Румен Радев е невинен!
На брифингът на МВР стана ясно, че бащата на Румен Радев е невинен, а всичко останало е спекулация от страна на ГЕРБ и силно политизиране на едно ПТП!

Така малко яснота да внесем в случаят!
По всичко личи, че от МВР и КАТ са по-виновни в този инцидент !

На практика се говори, че лицето с триколката е навлязло в лентата за движение преди автомобилът !
Автомобилът е бил в лентата за движене и е отнел предимството ! На практика обаче видимо е, че ленти няма както и липсва такава лентова маркировка !

Efekt 2

Законови разпоредби и регистрация в КАТ!

Електрическият скутер е превозно средство снабдено с електрически двигател и конструктивна максимална скорост – 45 км./ч, а в случаите на по-мощен електродвигател може да развива и по-високи скорости.
Той притежава безспорно всички характеристики на мотопед, включително и посочената в ЗДвП максимална скорост до 50 км./ч. Като пътно превозно средство, участващо в движението по пътищата, отворени за обществено ползване, той подлежи на задължителна регистрация:

Така на практика лицето се е движело с електрическа триколка, която е под 4kW.

Което на практика е грубо нарушение, защото тя не бива да е на пътят !

Естествено, че шофьорът на автомобила не може да знае колко вата е триколката и дали е редно тя да се намира на пътното платно!
Но в този случай грубият нарушител си е човекът с електрическата триколка и тя не е регистрирана по надлежният ред и той няма право да се движи по републиканската и другата пътна мрежа!

Случаят е ясен до тук !
Виждаме, че нарушеният в КАТ и МВР са още много като не се обезопасява движението, не се спира и даже не се регулира !

Да не говорим, че един бивш кмет отишъл да разбере какво става най-вероятно да се подмаже на президента, че „видите ли аз съм вашия човек, тук и веднага реагирах“, а сега се използва от ПП ГЕРБ да се внесе елемент на несигурност в доверието на Румен Радев ! Още повече се говори за политически натиск !

Какво е Вашето мнение има ли некомпетентност на органите ?
Къде е елемента политическото вмешателство в ГЕРБ или в БСП и все пак, ако инцидента не беше с бащата на Румен Радев щяха ли да правят брифинг с презентация от МВР по медиите?
Сега от къде идва политическият натиск?

Накратко човекът с триколката не трябва да се намира там и пресича лентата, която я няма и се забива забележете странично в автомобила, който няма как да реагира !
Полицията не им взема проби за алкохол, не разглежда видеозаписите, не ограничава достъпът на външни лица до инцидента и не взема мерки за спиране или поне частично урегулиране на движението и през цялото време хора пресичат неправомерно около тях !

Всички питата защо няма санкция направена на водачът на автомобила, а защо няма санкция към служителите на МВР и на КАТ?
Освободили единият служител от работа, а другият защо не е като най-вероятно е останал да лъжесвидетелства по случая докато текат проверките !

И така бащата на Румен Радев е невинен, но виновните са служители и техните началници кого ще накажат като дори човек да беше умрял пак нямаше да ги накажат!

Няма маркираща лента за движение !
Човекът с триколката удря странично колата !

Дали това не беше дори опит за атентат хайде и сега и ДАНС да разследват само и само да се говори повече за Румен Радев?

Забележете на коя минута с на инцидента от МВР !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.