Бедността е най-справедливото наказание за простотията!

Бедността е най-справедливото наказание за простотията!


Прост народ лесно се управлява!

Както е казал премиера „вие сте прости, ама и аз съм прост“, ама не толкова, нали? Бедни сте, защото позволявате на едни хайдути да ви управляват и грабят, и грабят. Десет години какво се промени? Повече данъци, повече такси. По-високи цени на ток, вода и парно както и на храните и услугите, всичко се вдигна по три, а заплатите са си същите, но пък пенсиите на инвалидите поне намалиха. Над 100 000 мъртви души гласуваха в несъществуващи секции, но на протокол ги има и в страната е така като според непотвърдена информация общият брой на умрелите дето гласуват са 760 000 заедно с гласувалите Роми по съвест и контролираният вот.

Не знам на какво се хвали Бойко Борисов, че били първата партия в страната? Едно обаче е ясно, че бедността е най-справедливото наказани за простотията и това не са наши думи, а на Роналд Рейгън.

Efekt 2

Пирът на ГЕРБ по време на чума продължава като цялата държава е в хаос и безредие – няма закони за едни, а за други измислят закони. Няма насита за едни, а за други насъщен няма като така се преразпределят благата в страната и всичко това, защото едни не искат да гласуват, а после псуват. Ако всички гласуват корпоративният и партиен вот ще се стопи и тогава няма да управляват ГЕРБ. Но бедността е справедлив урок за съжаление за всички – цената я плащаме всички за апатията и ниската избирателна активност.

Докато Ромите гласуват по съвест и мъртвите пускат бюлетини така ще е, ако някой ден живите гласуват друго ще е!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.