Безпощадна критика към Борисов отвън

Безпощадна критика към Борисов отвън

Безпощадна критика към Борисов отвън и у нас!
Огромен международен натиск се стовари на главата на Борисов Медиите и политиците остро критикуват Бойко Борисов за положението в страната ни! Безпощадна е критиката към премиерът ни!

Обвиняван за тежкото положение в страната е само и единствено той! Огромна смъртност по пътищата !

Породена от фалшива асфалтова настилка и остарял авто парк ! Масово се оплакват шофьори, че асфалтът е хлъзгав!

Efekt 2

Качеството на пътищата е в окаяно състояние, а фирмите строят с некачествени материали и още на следващата година новият път е за ремонт !
Строителните фирми са превърнали правенето на магистрали и улици в дойна крава за усвояване на средства от ЕС !

Цените са изключително раздути, а качеството занижено, а държавата като регулатор се явява само за получаване на комисионът да си затвори очите !

Безсилието на правителството или по-точно нежеланието да следи за процесите води до само една дума – корупция! Бедността на хората води до закупуване на стари автомобили и от там на по-висока смъртност по пътищата !
Според последните данни на ООН България е на първо място в света на брой катастрофи и на брой загинали по пътищата !

Смазваща е критиката върху премиерът и затова, че качеството на живот и здравеопазване се влошава в България !

Днес защо не сме в Шенген ли, ами България е на дъното по всички показатели спрямо Европейските държави и Една България е като воденичен камък на гушата на добрата стара Европа и за всичко това се наляха милиарди да се промени, но Борисов само ги усвои! Свобода на словото, бизнес климат, социална интеграция, социален статус на населението и всичко това са провали на правителството, а парите за тези процеси са усвоени, но на практика проблемите не са решени, а задълбочени!

Протестът на Майките също ще бъде отразен от западните медии и на практика светът ще знае, че правителството симулира дейност и на практика само се крадат парите от Европа и Европейските лидери са заблуждавани, че в България текат процеси за присъединяване на държавата ни към общият европейски дом и неговите стандарти и ценности !

Европейските лидери остро осъждат политиките на Борисов, но Българските медии крият това !

Показват се само официалните ръкостискания, но лъжите започват да излизат ! Борбата с корупцията и специализираната прокуратура се превърна в още един инструмент за разчистване на лични сметки и политически натиск не в борба с корупцията по високите етажи ! Провал с охраната на Европейската ни граница и разпадането на стратегическият обект от национална сигурност също е една от темите по който Борисов е критикуван !

Няма Регистър институциите не работят ! Няма я реформата в МВР и в Съдебната система!

Заговори се, че има конспирация за умишлено фалиране на банки и пенсионни фондове, което ще създаде безпрецедентна криза у нас, което Европа няма да допусне !

На тях такава България не им трябва !
Бойко Борисов с безпощадна критика към него и правителството му, но тя остава встрани от медиите някак си удобно, някак си скрита ! Борисов е критикуван остро и от Макрон, и от Европа, а от САЩ също завиха, че няма да управлява вечно за Русия и всички знаем как бе нахокан от Путин !
Време е това правителство да си ходи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.