Белегът на звяра или чиповете за Вас !

Белегът на звяра или чиповете за Вас !

Вижте какво се крие зад думите белегът на звяра !

Покупко-продажбите все повече се монополизират, и то с намерение в близко бъдеще да изчезнат парите в брой. Изненадващо, в случая числото 666 играе ключова роля. Баркодът със зашифрована информация за стоките при покупко-продажба е известен като американски универсален стоков код UPC (Universal Product Code) и европейска система за кодиране EAN (Europaische Artikelnummer).

Баркодът се състои от тринайсет или дванайсет цифри, които се представят съответно с по две черти с различна дебелина. Така може да се приеме, че кодът е дванайсетцифрено число, състоящо се от двадесет и четири черти. Както се вижда от фигурата долу, той има трийсет черти. В двата края и по средата се намират три допълнителни, еднакви двойни черти, малко по-дълги от останалите – под тях няма число. Трите двойни черти очевидно означават три пъти една и съща цифра – и това е 6! Тази интерпретация означава, че във всеки щрих код се съдържа числото 666!Чиповете за хора

Чиста спекулация – чувам как тихо мърморят критиците. Съществува обаче друга връзка, която не е известна на повечето читатели, а и на криците.

Известно е, че римските числа се изобразяват с латинските букви I, V, X, L, C, D, M. В еврейския език също има такава система от числа, но много по-комплексна. В еврейския всяка буква има числена стойност. Числото 6 отговаря на буквата W. Всеки, който знае еврейски, веднага вижда в www числото 666. За интернет потребителите www (world wide web) е кодът, който трябва да се изпише, за да се получи достъп до световната мрежа.

Efekt 2

За да се изяснят още повече нещата, трябва да се проследи по-отблизо системата от думи и числа в Кабала. Тъй като числото на звяра се състои от числото 6, трябва да се борави със събирателна азбука от числото шест: A = 6, B = 12, C = 18, D = 24, E = 30, F = 36 и т.н. Така може да се вземе всяка произволна дума и буквите да се заменят със съответното число. Може ли да се говори за съвпадение в случая с думата COMPUTER, при която се получава числена стойност 666? Несъмнено понятие е избрано според съотношението на буквите и числата. Освен това, в никой учебник по електроника или лексикон преди 1960г. не се среща понятието компютър. Преди да се въведе именно това понятие, този вид машини са се наричали (на английски) calculator. Има редица подобни примери. Така например числената стойност на град NEW YORK (NY се определя многократно и като столица на илюминатите) е също 666.

Фактът, че кодът на Световната банка също е 666, доказва, че цифрата 666 е свързана с баркода, системата за кредитни карти, т.е. с банки и пари. Картите на австралийската Национална банка също указват 666. Клиринговият центът на индийските банки в Бомбай също има числена стойност 666. Olivetti-Computer-System P 6060 от няколко години използва номера, които започват с 666. Навсякъде в САЩ компютърните разписки имат група от сиви точки, които образуват числото 666. Могат да се приведат още много примери.

Всеки е свободен сам да реши дали ще тълкува по друг начин или напълно ще отхвърли апокалиптичния сценарий от Октровението на Йоан и направената тук интерпретация. Ала не бива да се забравя, че обективно погледнато, именно числото 666 се среща масово едва в наши дни и както се вижда, играе централна роля.

Премахването на парите в брой
Не е нужно човек да е пророк, за да разбере, че книжните банкноти и монетите по всяка вероятност няма да просъществуват още дълго. Следващата крачка ще бъде премахването на парите в брой. Общество без налични пари – дали изобщо е възможно подобно нещо?

С въвеждането на електронни чекови и кредитни карти, карти за железопътния транспорт, телефонни карти, карти за плащане на бензин, издавани от отделните петролни концерни, всякакви клиентски карти, карти за здравно осигуряване и много други, хората биват системно подготвяни. Целта е една-единствена карта!

На населението се представят твърде убедителни аргументи: безкасовото плащане е по-сигурно, по-лесно, по-практично и при това се пести време. Щом широките маси възприемат веднъж системата, всъщност ще са създадени всички предпоставки за постигане на крайната цел – една-единствена карта. Човек ще се убеди, че е по-добре, вместо да носи в себе си много електронни карти, да притежава само една.

Щом гражданите вече не разполагат с налични пари, а плащат само с карта и имат само една сметка, то всички техни приходи и разходи ще се регистрират. При всяка транзакция клиентът ще се идентифицира. Още в края на деветдесетте години т.н. дебитна карта е въведена в Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Маркирането на човека чрез знака
С това все още не се слага край на идеята за въпросния модел. Да си представим катастрофалната ситуация, ако човека загуби въпросната карта с всички жизненоважни данни в нея. За нейния притежател последиците биха били фатални! Докато карата с всичките й функции бъде заменена от нова, ще е нужно известно време, през което лицето няма да може да извършва никакви операции – нито да купува, нито да продава!

Крайната цел е лазерната татуировка. Невидим за окото, с лазерен лъч ще се татуира баркод (щрихкод) върху ръката или на челото. Казано направо, вместо дебитна карта кодът върху ръката ще се използва като платежно средство и допълнително като идентификационен код. Достатъчно е скенерът да премине над ръката и желаната информация ще е налице. Предимството на маркировката върху ръката или челото е ясно като бял ден. Тя не може да се загуби. Централно включените компютри идентифицират незабавно всеки индивид по неговия щрихкод, което означава директна връзка към базата данни.

Експерименталният етап на тази решителна крачка в посока тотален контрол започва през осемдесетте години. Лазерната татуировка се изпробва повече от десет години в Дисниленд. Хората, които прекарват няколко дни тук, могат да избират между карта за целия период или лазерна татуировка на лявата ръка. Целта на експеримента е да се установи как реагират хората на подобно предложение и дали с времето свикват.

През 1988г. се провежда друг опит в Сингапур. В продължение на три месеца системата е изпробвана върху десет хиляди души! Списание ,,Science ot Foi”, че милионният град искал да изпробва замяната на кредитните карти с индивидуален лазерен щрихкод. На едната половина от участниците в експеримента кодът бил поставен на ръката, а на другата – върху челото.

Помните нали?
…щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава освен оня, който има като белег…” (Откровение, 13, 17)

Друг един експеримент, който през последните години се провежда с голям успех в западните страни, са татуировките. Обърнете внимание, колко млади хора в наше време имат татуировки (или пиърсинг). Изглежда доста унизително и ужасно, но за стратезите, които измислят тези концепции и се стремят да наложат своя Нов световен ред в една Big Brother-държава, отделният човек, изглежда, не е нещо повече от крава или говедо, което трябва да бъде ,,маркирано” с татуировка или пиърсинг. Бъдете сигурни, че тези стратези не правят съществена разлика между човека и животното. Малката разлика за тях се състои само в това, първо да убедят човека, за татуировка или пиърсинг на ухото например са много модерни или означават вид свобода.

Никакъв проблем в света на мултимедиите, култа към звездите и Холивуд – добре дошли в прекрасния нов свят.,,

Разбира се, има достатъчно убедителни аргументи в полза на лазерната татуировка. Например пестенето на време при чекирането на пътниците по летища и гари. Хората ще кимат одобрително, щом им се обясни колко сигурен е методът и колко много свобода получават благодарение на него. Ще се споменат също Холивуд и тайните агенти – боговете на екрана, – които се идентифицират чрез ретината на окото – красив и геройски камуфлаж и блясък на супергерои.

Липсата на пари в брой означава и липса на кражби, защото не може да се открадне нещо, което не съществува. Следователно системата служи на борбата с престъпността. Всеки престъпник ще бъде открит по лазерната татуировка чрез сателит и нелегалното преминаване на границите също ще се обезсмисли. Множество аргументи ще се изтъкнат, за да ни убедят в ползата от технологията.

В действителност обаче целта е пълен контрол. Няма да остане и следа от свободната воля. Всяка ваша стъпка ще се следи от Големия брат, без значение къде точно се намирате в момента, ще се знае какво купувате или продавате, с колко капитал разполагате и т.н.

Имплантирани микрочипове – тоталният контрол
Нещата не спират дотук. Кулминацията настъпва с имплантирането на микрочипове за идентификация и контрол.

Такива микрочипове се произвеждат от години. Така например в броя си от 11 октомври 1993г. ,,Вашингтон Таймс” публикува статия под заглавие ,,High-tech National Tatto”, в която между другото се казва: ,,Авиокомпания Хюз произвежда идентификационна марка, която няма как да бъде загубена: електронен предавател, който може да се имплантира в тялото с инжекция. Според проспектите на фирмата става дума за ,,гениален, безопасен, евтин, постоянен и прост като детска игра метод за идентификация на основата на радиовълни”. Това е микроскопичен чип, не по-голям от оризово зърно, който просто се вкарва под кожата. Конструиран е така, че може да се инжектира заедно с ваксина или самостоятелно.”

Естествено първите опитни зайчета винаги са животните, при тях имплантацията се извършва официално и легално. Щом има вече подобно откритие, учените работят усилено и вероятно не след дълго на пазара ще се появи модел специално за хората и най-вече съобразен с нуждите на икономиката.

Такова техническо изобретение може да е от голяма полза за човека например в областта на медицината, в борбата с престъпността и тероризма и т.н., но както се знае, медалът винаги има две страни.

Обратната страна е възможността за в бъдеще хората да бъдат поставени под тотален контрол и наблюдение.

Няма да мине много време и сигурно вече ще се умува не е ли целесъобразно да се имплантират ,,електронни чипове” на бебетата и децата. Ако дете избяга или изчезне, бързо би могло да бъде намерено чрез сателитен сигнал. Напълно реална цел за изобретателя и най-вече за икономиката. От много години съществуват биочипове за определяне местонахождението на човек с помощта на сателит. Преди няколко години английският професор Стивън Уоруик си имплантира микрочип в ръката, за да натрупа експериментален опит.

Дигиталният ангел
Последно поколение дигитален предавател (трансмитер) е така нареченият ,,Дигитален ангел”. С него се обещава още по-голяма сигурност и още по-добра възможност за наблюдение. След атентатите в Ню Йорк охранителните фирми увеличиха предлагането на различни достижения в областта за наблюдение и контрол.

Интернет провайдерът ,,Applied Digital Solutions (ADS)” разработва прототипа на трансмитер, който се имплантира в човешкото тяло. ,,Дигиталният ангел” е с електромеханично захранване, електричеството се добива чрез движенията на мускулите на тялото. Устройството е свързано към GPS система и носителят му може да бъде локализиран по всяко време.

Също както щрихкода и тази технология има привърженици и противници.

Несъмнено е единствено въпрос на време повечето хора да изявят готовност за подобна имплантация, защото страхът от терористични действия непрекъснато нараства (форсиран от медиите), а с това и желанието за надеждна защита. В дългосрочен аспект възможностите, които се разкриват за медицината, ще предизвикат широко одобрение сред народните маси.

Времето ще покаже дали тоталният контрол ще стане действителност и дали хората ще възприемат ,,Дигиталния ангел” като непрекъснато наблюдаващ ги ,,Голям брат”, или постепенно ще свикнат, както свикнаха неотлъчно да са с мобилните телефони, превърнали се в средство за локализация.

По този повод професор Стивън Уоруик отбелязва: ,,Дали тоталният контрол ще се превърне в действителност, няма да реша нито аз, нито вие. Ще се получи както с интернет. Ние като индивиди можем да се откачим от системата, но не можем да я изключим.”
Източник:the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.