Бесен съм, за Вас не зная!

Бесен съм, за Вас не зная!


Бесен съм Ви казвам, за Вас не зная! Разсипаха тези тази държава! Аграрна страна сме били, вярно не растяха тук банани, но имахме си всички други плодове и зеленчуци в страната проверени за нитрати и нямаше тук ГМО! Сега всичко тук се внася пълно с нитрати, пръскано с пестициди и хербициди от чужбина ГМО и какво направиха със страната ни?

Държава, която бе девет милиона и всички бяха доволно нахранени и изнасяхме продукция за другите страни, а сега не можем да се изхраним седем милиона сами! Разтуриха държавата, бесен съм Ви казвам ! Съсипаха заводите, нарязаха ги на скрап, камък върху камък не остана, това и след война не е било в нашата държава! Имахме си всичко нужно за народа, а защо позволихме да разрушат заводите, в които работеха нашите родители и ние, и децата ни трябваше да работим в тях, нима нямаше пазари, нима нямаше индустрия в страната ни кажете? Бесен съм ви казвам, бесен съм и много ме е яд !

Имахме животновъдни ферми, мандри и ядяхме истински колбаси по БДС стандарти от месо не от соев протеин и всякакви овкусители, емулгатори и оцветители, а какво стана с нашите деликатеси? Позволихме да изколят ни стадата и пак не спират да унищоват ни фермите и селата !

Efekt 2

Във всяко село имаше стопанство и с буркани се издържахме и с пълни мази със зимнина! Господи, какво блаженство и колко много храна, вкусна, истинска и да си я хапваш с наслада, а днес чуждите вериги ни изхранват с какво един Господ знае като народът е болен и в бедност чуди се и мае какво на трапезата да сложи, а за зимнина не може и да си помечтае!

Бесен съм ви казвам, тези разбойници унищожиха народът ни, съсипаха селата и нивите ни запустяха, хората в града живеят с изкуствена бърза храна, но това не живот нито се търпи, казвам Ви бесен съм, а ти?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.