Бизнеса напуска България!

Бизнеса напуска България!

Бизнеса напуска България!
А какво остава тук?
МЕТРО и НЕСТЛЕ напускат страната!

Уточняваме, че НЕСТЛЕ затвориха заводът си във Варна и 200 работници оставят без работа и става дума само за това перо на НЕСТЛЕ!

От Корпорацията НЕСТЛЕ за сега затваря само заводът си за сладолед в черноморският град и го местят сега в Румъния ! Българската петролна и газова асоциация, водена от Валентин Златев, напусна Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Efekt 2

Какво става в България като тази територия се прослави с мутренско управление и бандитско отношение не само към коренното си население, а и към чуждите инвеститори !

Сливат се фирмите за да намалят разходите си, банки се сливат, корпорации напускат страната, но това не е бизнес климат, а това е токсична среда, в която никой не може да оцелее!

И докато всички държави имат един приоритет да привлекат инвеститори и пари било то от туризъм, било то от услуги или други дейности в България всички са рекетирани и бизнесът им се отнема от мафията или накратко казано паралелната държава изяжда всеки по-голям в алчността си !

Затвориха и Булгартабак в Благоевград и още 1500 човека ще отидат  на улицата !! Видими резултати нали ?

Олигарси воюват с олигарси, мафията се избива, а какво става с обикновените хора в страната?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.