Битият бит е банална фраза

Битият бит е банална фраза


Битият бит е банална фраза

Всеки ден бити медици, учители и ученици, бити пенсионери !
Битият бит е банална фраза, но когато децата се бият това е агресия в училищата, когато цигани бият това било език на омраза !
Битият бит е банална фраза, банална е да отваряш нета и всеки ден четеш за бити и заклани и за от цигани бити и обрани !
Банална фраза, но тя присъства във всички новини по телевизия и радия! Връща ли се мутренското в тази държава, всеки ден някой пита и с юмрук някой му отговаря и честно да ви кажа това не е държава!

Туристи ритат по главата камериерка, плащат глоба и изчезват от страната!
На „Орлов мост“ изнасилват някоя жена мигранти, но за това не се дава гласност и така е в страната – битият бит е банална фраза, а народът оцелява на последната си фаза !

Efekt 2

Ченгета бият наркоразпространители, че не са си платили на шефът им, че тогава те ще са им охранители !
Битият бит както се казва в една песен народна и бой и друго нещо не се връщат и децата ни бити излизат в чужбина и не се връщат !
В тази държава или си бит или къде да си похарчиш парите няма !
И ако до сега Бой не си ял значи в България не си живял !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.