Бойкокрацията – силата да бъдеш дезинформиран

Бойкокрацията - силата да бъдеш дезинформиран


Стелт технологиите навлизат в политиката
Технология, която те прави невидим се използва в армията !
Но технологията да направиш врагът си невидим се използва от скоро в политиката !
Да замърсиш ефира с невярна информация е едно ! Да произведеш фалшива новина е друго, да наклепваш опонента си е трето, но да го направиш невидим за социалните мрежи е друго нали, а от скоро и изобщо невидим за целият интернет !
Тук вече цензурата на ГЕРБ достигна своят апогей !
Повечето администратори и модератори в социалните мрежи са се сблъсквали с един проблем – да им направят публикацията невидима!
Този тип манипулация във Фейсбук се използва отдавна !
Ти си написал нещо на стената си или в страницата си, или в група, споделил си го в много групи, но публикацията ти не се вижда от потребителите, защото ТИ СИ ЦЕНЗУРИРАН !
Често във Фейсбук се използват и други методи за контролиране като скриване на бутона СПОДЕЛИ под публикацията !
Или, ако някой пожелае да сподели тази публикация, от Фейсбук му искат да попълни код, или да разпознава картинки за да докажел, че не бил бот или робот, което на практика плаши хората и спъва самият процес на споделяне !
Има и други по-брутални методи! Например да бъде забранена директно тази публикация и постване на самият УРЛ адрес не ти се позволява !
Стига се до там, че директно от Фейсбук могат да забранят сайт завинаги да може да се поства в социалната им мрежа!
Контрол по ключови думи или снимки и образи също се среща !

Така на практика няма как да воювате във Фесйсбук със самият Фейсбук нали !
Така на практика в социалните мрежи новинарският поток е контролиран от ЦРУ и когато критикувате техните хора на практика не правите нищо повече от това да горите излишна лична енергия и да се ядосвате на цензурата, която по принцип не съществува !
Но всеки един блогър и собственик на сайт знае, че каквото и да напише то оставя следа в Гугъл и все някой ще го прочете и неговите постлания все ще достигнат до някого и така борбата ви продължава !
От скоро обаче и публикациите в Гугъл са невидими, а под Гугъл разбирай целият интернет като така цензурата става на практика 100% !
Или хвалиш Бойко Борисов, или нищо не се получава!

Тази нова цензура върви отскоро като засега са зачеркнати няколко червени сайта, но броят им расте всеки ден !
Нови сайтове с нови домейни и те са направени да бъдат невидими !
Така публикациите на позицията никога няма да бъдат видени дори да напишете самото заглавие пак Гугъл няма да ви ги покаже !
Тези манипулации са много опасни, защото освен, че става дума за грубо ограничаване на свободата на словото и безпрецедентна цензура, става дума и за погазване и на други закони – вашият равен достъп до комуникации !
Всеки има право да бъде информиран, но който решава какво да четете той ще предначертава и съдбата ви и политиките и кой да ви управлява !

Efekt 2

Демокрацията трябва да се заличи като понятие, идва Бойкокрацията !
За съжаление днес жертви сме ние, но на практика истинските жертви сте вие и край на неограниченият достъп до информация ! Вие виждате това, което знаете, чувате това, което те ви кажат, знаете това, което те са ви казали, а истината къде е ?
Край с журналистиката и основната и цел да информира обществото !
Край с опозицията и техните послания, вече няма опозиция, няма втори, а всичко е Бойко и само Бойко !
Свалихме опозицията, свалихме Демокрацията, да живее Бойкокрацията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.