Бойко Борисов е болен от неизличима болест!

 Бойко Борисов е болен от неизличима болест!


Бойко Борисов е болен от много тежка и неизлечима болест научихме от blife.eu!

Истината е, че симптомите на заболяването са открити още през 2012 година от един много известен доктор. Вижте видео обръщението му!


2012 година самият доктор Ахмед Доган проследява възпалителните процеси на това умствено заболяване на Бойко Борисов и ни разказва в аванс как ще се развие заболяването в годините !

Efekt 2

Днес сме свидетели на всичко, което е казал доктор Доган и от гледна точка на фактите можем да съпоставим казаното преди 5 години и видяното днес !

Тук става дума за един синдром, който е покосил не един или двама царе в историята назад !
Мария-Антоанета казва: „Като нямат хляб, да ядат пасти.” Когато хората се вдигат на Бунт във Франция после един друг доктор отделя болното от здравото място, така нареченият доктор Гилотен !

Този метод на лечение на този доктор е по-известно като гилотина. Гилотината е устройство за изпълнение на смъртна присъда чрез обезглавяване. То се състои от висока отвесна рамка, на която е окачено дълго, гладко и тежко острие. Това острие е изтеглено нагоре с въже, и когато се пусне да падне, отрязва главата на осъдения. Бойко Борисов е болен от неизличима болест!

Та думите на Бойко Борисов който не бяха разбрани от дебилната маса бяха: „Като няма хляб, бой ще ядът“! Както и да е, може и да не ги е казал човека, но заболяването си го има и то е видимо и бе предречено до най-малкият симптом от доктор Доган! Днес Бойко Борисов затваря всички болници и всички доктори са обречени да напуснат страната ни в търсене на своята реализация и прехрана, но никой от тях не казва къде се крие проблемът и кой болен ум обрича собствената си нация на гибел, а защо само един доктор назова къде е туморът, който трови България и то този доктор е по философия, а дори не е медик ?

За психологическият профил на субектът сме писали и преди ВИЖ ТУК !

Но най-интересното е, че народът е загубил най- изконният си инстинкт за самосъхранение и той е ключовият и водеща сила, която изкарва хората на площада и гилотината, и бесилката, и народният съд, които са тези, които могат да дадат лек и изцеление на тази нация!

И докато народът продължава да мизерува, а не да стачкува субектът ще танцува със саби заедно с арабските палачи, субектът ще пътува по света, отделяйки се все повече от народът, от неговите проблеми и болка и ако до вчера сте били лош материал то утре какви ще сте в неговото съзнание?

Един доктор Доган само знае!
С всеки ден имунната система на това общество става по-слаба докато вирусът Ви повали един по един, не виждате ли бе хора?

Кой не е жигосан от ГЕРБ, кой не е щавен и грабен, кой не е рекетиран, малтретиран, кой не е, кой кажете?
Това звучи като фалшива новина, но във всяла лъжа има зрънце истина независимо дали Вие се занимавате с политика, политиците се занимават всеки ден и част с Вас, с законите и наредбите, които приемат с данъците и таксите, които Ви налагат !
Апатията е тази, която Ви погребва разберете !

Време е за пряка и дори радикална Демокрация, защото скоро диктаторът ще Ви каже „като няма хляб, бой ще ядете“!
Помни Българино, много като тебе вече плакоха, ти си наред !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.