Бойко Борисов е прострелян с три куршума !

Бойко Борисов е прострелян с три куршума !

Бойко Борисов е прострелян с три куршума !

Каква „оставка“ бре, този е за разстрел !

Каква „оставка“ са викнали всички в един глас !
Да прави сте, това е регламентираният начин по закон и конституция !

Искам да Ви попитам Бойко Борисов да не би да е искал вот на недоверие на Бай Миле или на Гришата Руснака и на колко от знаковите фигури на мафията Бойко поиска оставка или пък вот на недоверие?
Играете неговата игра, ами играйте я по неговите правила !

Той управлява страната както СИК – всички му слугуват от страх кой за парите си, кой за работата си, кой за животът си! Той властва чрез страхът Ви към него и няма любов, а страхопочитание !

Efekt 2

На колко бизнесмени им отвлякоха децата докато си прехвърлят бизнесите, колко бизнесмени вече не са между живите !

Забравихте ли историята с Мишо Бирата, а само той ли е?

Имаше едно куче дето се прибра без стопанинът си !

Питам Ви на кой от тях Бойко е поискал вот на недоверие ?

Тук се стреля и се щави, и родината ни се продава, а бизнеса не само страда, а си плаща всеки месец в касите на ГЕРБ данък спокойствие и така ден след ден !

Казвам ви тъпото копеле е за разстрел !
Един Сретен Йосич се надяваше Народът да го поръча както той и Цветанов поръчваха политици, бизнесмени и имотни и заможни хора за да ги ощавят за да ги ограбят !

В светът на Бойко никой не доживява пенсия и при него ще да е така, ама се бави онова пръстче дето ще дръпне спусъкът на отмъщението !
За разстрел е ви казвам и не е далеч деня, в който ще прочетем по вестниците че Бойко Борисов е прострелян с три куршума и единият от упор !

Това е заглавието, което искам да видя на първа страница на всички вестници „Бойко Борисов е прострелян с три куршума”! А ти би ли си купил този вестник ?
И понеже в светът на Бойко Борисов няма свидетели и той е чист като утринна роса бихме добавили, че това не истина, но нищо, че много прилича на такава !
Както се пише в старите, много стари приказки – абе няма живи да кажат !

Всички прилики, имена и събития са напълно случайни!
Статията има за цел само и единствено да си го представите или да си го пожелаете дето се казва „внимавайте какво си пожелавате за да не се сбъдне наистина“!
Бъди жив и здрав Бойко и ти като мен с пенсия от 200 лева да си порастиш внучето !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни НЕистината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.