Бойко Борисов продаде България

Бойко Борисов продаде България
Бойко Борисов продаде България

След като Бойко Борисов одари едно кафе в Кърджали, а преди това Ердоган удари едно рамо като турците гласуваха под строй за ГЕРБ !
През 2012 година една тема премина много тихомълком през медиите, ама не и през Българските!
От Анкара заявиха: Когато проучване за османските имоти в България докаже, че те принадлежат на мюсюлмани, българското правителство ще започне работа по връщането на тези имоти на мюсюлманското малцинство, пише вестник “Заман”, позовавайки се на Организацията за ислямско сътрудничество.

Изследователският център за ислямска история, изкуство и култура на организацията е завършил свое проучване, посочващо имената на имоти, принадлежали на Османската империя по времето на управлението й над днешна България, и представя подробна информация за имотите, целейки да докаже, че те трябва да принадлежат на мюсюлманското малцинство и да убеди правителството да признае правото им над тях.

Проучването, което ще бъде публикувано до няколко месеца, ще позволи на мюсюлманите в страната да научат повече за местните мюсюлмански имоти.

Efekt 2

Пред вестник „Заман” директорът на центъра Хали Терен казва, че макар изследването да не е публикувано, организацията вече го е изпратила до някои мюсюлмански фондации в България, за да им позволи да започнат процедурите по подаване на документи възможно най-скоро.
Той допълва, че подобни изследвания ще бъдат направени и за други балкански държави, като Гърция и Македония.

Вестник “Заман”, обаче, забравя да спомене, че уж демократичната турска република и до днес не е изплатила и лев от обезщетенията за имотите на тракийските българи, които са ограбени след младотурския геноцид от 1913г.
boikovist Бойко Борисов
Това съобщиха на 09 август 2012 Агенция “Фокус”.
Ние от Blife.eu ще допълним, че от тогава много кафета се изпиха, много турчуля се извървяха и всичко си върви по планът на Анкара !

Колко заводи се откриват на Турски инвеститори у нас ?
На скоро имаше скандал, че през Токуда се събират лични данни и информация за всички Българи ВИЖ ТУК !
В момента от Турска страна тече трескаво преброяване на стоката във вилаета наречен България !
Събира се всякаква информация и се анализира на всички нива от ЕГН-та до икономическа !
Правителството си затваря очите и за агентите, които обикалят страната ни !
Затваря си очите и за това, че турски бизнесмени спонсорират радикален училища в страната, спонсори и фондации, финансират всякакви строежи на джамии дори там където не живее нито един турчин !

За последните 26 години в България има построени повече джамии от колкото през петвековното ни робство !
Дори от Анкара си направиха партия, с което да се легитимират тяхното присъствие във властта !
Правителството не вижда и не чува тревожните доклади за нарастващата опасност от радикален ислям !
Крилата в службите ни, които са се занимавали по направление Турция и Арабският свят са закрити и разформировани и няма кой да попита ГЕРБ защо
Границата ни с Турция умишлено не се изгражда от години, въпреки че потъват стотици милиони там защо ли?

Върви трескаво турцизиране на циганите в цялата страна и близо полвината облякоха шалварите и сложиха забрадките за което им се плаща в някой региони като Родопите например!
Правителството ни не смее да каже и дума за тракийските имоти !
Не посмя правителството ни да се изкаже и за Арменският геноцид нито за Българският !
Но пък за сметка на това Бойко Борисов когато бе на визита в Турция написа думата Булгаристан и се подписа под нея за което ние вече писахме ВИЖ ТУК !

Имаше и по-зловещ сценарии, който изтече от правителството ни – да дадем територия от България на Турция, но той не се прие заради медийният шум, който вдигнахме и народното настроение и правителството замълча по случая

По всичко личи, че България е Турска собственост, но просто от ГЕРБ не знаят как да ни го съобщят ВИЖ ТУК !
Но иначе ни подготвят децата за СЪЖИТЕЛСТВОТО и лека- полека ни обясняват, че сме живели в сговор с поробителя!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.