Бойко – дребен тарикат с големи възможности!

Бойко - дребен тарикат с големи възможности!


Ако е вярно, че се крадат – усвояват по 10 000 000 000 лева на година от правителството на Бойко Борисов от еврофондовете то защо никой не говори колко са парите от ДДС контрабанда и колко са парите от такса „спокойствие“ в сивият сектор!

На практика се говори за олигарси с по някой друг милиард, а за Бойко не се говори!
Математиката на тиквеният бос е с по-големи цифри на месец от всичките пари на олигарсите взети заедно!

Баровеца от Банкя получава огромни доходи от каналите на наркотици и оръжие, и всичко, което можете да се досетите за тях като никой не говори, а който проговори веднага му уреждат среща със свети Петър!

Efekt 2

Всички, които са на хранилката на фондовете и държавата пеят една песен, че няма кой да смени Бойко Борисов, а то и Тодор Живков си е мислел най-вероятно така !
Много са диктаторите, които са управлявали Рим, но и те са били сменени !

И така на практика телевизорите, които Ви облъчват с една мантра, че няма кой да смени Бойко тариката и няма опозиция и алтернатива, която да смени ГЕРБ някак си Ви говорят еднопосочно като сигналът от телевизорът е еднопосочен и вие няма как да им отговорите !

А някой се надигне и получава някой друг милион, а докато размотават народа Бойко печели още и още !
Истината е, че Бойко е дребен тарикат с огромни финансови възможности ! Моделът е сбъркан и всички политици трябва да изповядват ценности, които да ги тласкат, а в България политиците са тласкани от една ценност – алчност за пари и затова математиката на дребният тарикат е печеливша !

Помним как Сергей Станишев губеше избори, а колко ли е спечелил от това и сега гледаме такива политици, които казваха, че ще свалят Бойко, а печелиха пари от него, а той печели от всички и всичко властта !

Дребен тарикат, но с огромни финансови възможности, а това, което не може да се купи с пари се купува с много пари или умира!
Моделът на управление е по модел на Мафията – всяка групировка има черна каса, в която се заделят пари за корумпираните магистрати и политици на Борисов, но касата му е Държавата!

И така житейският опит от СИК заедно с лостовете на властта и огромният финансов ресурс май наистина няма кой да го смени ! В крайна сметка никой диктатор не е умрял от старост та и Бойко може да е голям тарикат, но дето се казва „човек предполага, но Господ решава“ като рано или късно и това ще свърши !

Дано е по-скоро, че като я разпродават тази България то не бяха концесии за по 100 години и какво ли не като може само името да ни остане !
И така „всеки дето има уста и дупе може да се купе“ имат една поговорка от ДПС и днес от тази партия обявиха, че предизборната им програма се препокрива на 90% с тази на ГЕРБ и май интересите им са такива!

Ако има избори то Бойко ще управлява с ДПС, а патриотите ще бъдат детронирани впрочем дилемата е, че ГЕРБ с когото са били партньори после е отивал на бунището, но и ДПС имат същата слава!

Ами да вземат да се вземат, че белким дето се казва да видим какво ще стане? Има ли кой да смени Борисов според Вас?
Или всички се продават рано или късно?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.