Бойко пуска Ахмед Муса

Бойко пуска Ахмед Муса

Ахмед Муса иска да излезе на свобода!

Обвиняемият е поискал да му бъде променена мярката “задържане под стража” с по-лека. Обвиняемият за проповядване на радикален ислям и война Ахмед Муса Ахмед е поискал да му бъде променена мярката“задържане под стража“ с по-лека и Окръжният съд в Пазарджик ще гледа молбата на поредното заседание по делото утре.

Соченият за тартор на радикалните ислямисти и проповедник от частната джамия „Абу Бекир“ на циганското гето “ Изток“ в областния град остана единственият подсъдим по делото, който се намира в ареста, предаде Монитор.

Efekt 2

Останалите обвиняеми по наказателното дело бяха пуснати под домашен арест, а двама са с парична гаранция, след като магистратите прецениха, че няма опасност да се укрият или да извършат друго престъпление.

Преди дни на заседанието по делото срещу ИДИЛ в Пазарджик един от свидетелите от Пловдив Петър Тончев се появи пред съда в града с черна маска, притеснен от медийния интерес към него и близките на подсъдимите поискаха от съда да го глоби с 500 лв. заради носенето на предпазния атрибут. Това излезе днес в пресата за което писаха и монитор и блиц !

Истината е, че правителството чака да спадне медийният интерес и да се отклони вниманието на обществото по други теми и това дело както всички други да се потули !

Наш дълг е да поддържаме висок общественият интерес както и не трябва да забравяме заканите на тези същества към всички Българи и Християни ! Все пак да не забравяме, че идват избори и Ахмед Муса може да уреди Бойко с над 30 000 гласа !

 Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.