Борисов, върви си с мир!

Борисов, върви си с мир!


Борисов, върви си с мир! Тежки проклятия тегнат над правителството!
Тежък данък плащат майки и бащи като най-свидното им си отива от страната, тежък данък плащат всички!

Болни сме, бедни сме и всичко това е следствие на някой процеси !
Следствие на решенията на правителството на Борисов и геноцидът извършван над целият Български народ!
Но монетата има друга страна и тя е клетвите, които този народ изрича и това е процес, а след него идва друго следствие. Президента Плевнелиев загуби рожба, Министърът губи рожба !

Борисов се е обградил с цял екип окултни дами, носи червен конец на ръката, чесън и муски в джоба, но това няма да спре изричаните клетви! „Господ бави, но не забравя“ има приказка една и тя се повтаря от векове та до сега!
В паралелната държава кой крив, кой прав куршумите решават спора, но тук става дума за клетвите на много хора !

Efekt 2

Ако Бойко сам на себе си си мил върви с мир, защото заради вашите прегрешения цената плащат деца и внуци и след тях става ли дума за кармично натрупване на греха това не се оправя нито с пари, нито с чесън и муска !Борисов, върви си с мир
Спрете геноцида, спрете този ад, че всички сме хора на този свят – едни по-лоши, други по-добри, но да ни делите на материал лош при условие, че Вие сте лошите на този свят е непростимо, а там където няма прошка има клетва и не една и не два милиона са проклятията изречени против Вас ще Ви стигнат някой ден в някой час !
Борисов, поне опитай душата си да спасиш, върви си с мир!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.