Борисов е пленник

Борисов е пленник


Бойко Борисов е пленник на Цветан Цветанов! Готви ли се арест на Валери Симеонов?
Хората питат готви ли се арест на Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и други политици в Управлението на страната ни? Злите езици шепнат, че ако бъдат арестувани и им се повдигнат обвинения Борисов ще си вдигне и без това падащият си рейтинг ! Други са скептични, че в България има реална борба с корупцията по високите етажи !

Усещането за нея било толкова голямо, че вече и в Брюксел усещали как се преразпределят еврофондовете у нас !
Някой казват, че Бойко Борисов когато беше главен комисар и с арести постигна одобрението на народа трябва да започне да арестува политици и да стане като в Румъния !

Други говорят, че Цветан Цветанов е пречката да се случи това, защото прави тайни договорки с тях !
Европа иска арести на политици и мафиоти, а Цветанов не може да им ги даде, защото всичките са свързани с него !

Efekt 2

И така в тази патова ситуация Борисов за да си вдигне рейтингът и за да се запази себе си трябва да им даде Цветанов за да изчисти името на ГЕРБ, че не е мафиотска структура носеща белезите на СИК, но Цветанов има много компромати за Борисов !

Наблюдаваме и как Цветанов гради връзки с чуждите служби като по този начин той манипулира Борисов – ако ме дадеш и аз имам какво да им дам !

Рейтингът на Борисов пада, службите отвън гледат и чакат политици да посетят заведенията за лишаване от свобода, но това не се случва !

Цветанов имаше заведени четири дела като по някой той дори получи осъдителни присъди на не една инстанция и Цветанов помни, че Бойко може да го изтъргува именно затова си вързал гащите, както казва народът !

И така Бойко Борисов е пленник на Цветан Цветанов с действията на Цветанов – кампанията, която прави, изборите, който провежда и договорките в задкулисието, което прави го правят истинският господар на Бойко !

Бойко Борисов се превърна от лидер в бостанско плашило или по-образно казано в мечката, която разиграват на мегдана у нас и в чужбина докато всички ноти по които танцува мечката се пишат от Цветан Цветанов! Един субект завършил училище за хора с психични отклонения днес управлява държавата !

Въпрос на време е Цветанов да поиска полагащото му се място в ГЕРБ, а Борисов да бъде заменен от него !
Освен, ако инстинктите за оцеляване на Борисов не се пробудят и не даде на света и на бизнеса това, което искат – главата на Цветанов !

Отношенията са им сложни, но докато Бойко Борисов е поставен в един измислен свят между тенисът и екскурзиите в чужбина, футболът, тенисът и ласкателите в една манипулирана и контролирана среда от Цветанов така ще е !

И така видимо е, че Бойко Борисов е пленник на Цветанов, а не обратното !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.