Борисов 3 – дела и документи или битака с Радев продължава !

Борисов 3 - дела и документи или битака с Радев продължава !


Какво направиха ГЕРБ и Борисов 3 на практика от и до сега !
Съсипаха референдума с процедурни хватки !
Но основното занимание на Цветанов и ГЕРБ по заповед на Бойко 3 бе войната на институциите !

Цялата огнева мощ на Борисов 3 бе хвърлена във война с Румен Радев и оскверняване на институцията ПРЕЗИДЕНТ! По времето на предният ПРЕЦЕДЕНТ институцията бе на толкова ниско васално ниво, че повече приличаше на франшайз на верига за хранене на САЩ, отколкото на институция !

Днес е друго – Радев върна надеждата, върна се и титлата ПРЕЗИДЕНТ, която от времето на Първанов не звучеше някак си истински и сериозно ! И така цялата хунта впрегна сили само единствено да воюва с президентството и няколко черноморски капанчета !
Б-3 не е мигнал, че може да има някой по-голям рейтинг от него и цялото ГЕРБОВО войнство бе хвърлено в клеветнически схеми как била облечена първата дама !
Какви самолети иска да кара пилота и кой е Генерал Радев?
Ами със сигурност не е политик и оцелява в среда, в която трябва да си повече от вълк за да оцелееш, но пък трябва да му се признае, че излиза чист от всяка ситуация така нарича Радев думата демокрация, така се пее в една песен от народа, браво на Радев отстоява всичко за народната воля!

Efekt 2

Отдавна България не е имала човек във властта, който спазва перфектно протокола със стил и дисциплина, човек умен, еродиран със собствен стил и да не изглежда, че с власт е препил!
Сдържан, мъдър на момента дори саркастичен не е като предният жалък и комичен !
Йотова, жена зряла с визия и сила на духа като това е двойката, която вбесява властта !
Цялата държава се тресе с проблеми, но проблемите на хората не са техни проблеми, а ГЕРБ си имат други проблеми – как да омаскарят двойката, която е на върха, която народът избра пред техният полудебил и онзи крокодил !

12 дни от управлението на ГЕРБ само заеми, кредити, убийства, хаос, протести, митинги и разочарование, но пък и много договори за поръчки и подло съревнование кой да плюе повече в лицето на президента ! Надпревара кой бил русофил и кой не, кой бил пилот и кой не!
Стига бе дебили, вземете и свършете нещо, защото само помия и на народа бедността му дойде до шия! Дали Радев ще направи политически формат, дали Слави прави партия, дали опозицията се съвзема това е поредната политическа дилема !

Истината е, че за 12 дни ГЕРБ само воюва с Президента, вице-то и дамата до него ! Едно разбрахме от това управление, че ГЕРБ са като въглени в пожара, ако не могат да те изгорят то ще те очернят нали, но с Радев не се получава, защото народът го харесва и това много ги вбесява !
В Чикаго президента Радев бе аплодиран, но медиите не отразиха това, защото Радев потвърди, че Путин ще бъде в България на Шипка за 140 години от Руско-турската патаклама!
А това направо подлудява Туркофилите от ГЕРБ, та и те така!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.