Британската преса сравни НАТО с парада на Владимир Путин вижте по какво!

Владимир Путин
Владимир Путин

Британското издание “Мирър”сравни Русия с НАТО вижте по какво !
Най-сексапилният парад в света!

Така вестник “Мирър” подигра парада, организиран на Червения площад днес. Вниманието на изданието е привлечено от мини-полите, с които дефилираха дамите по време на парада за 71-ата годишнина от Деня на победата.

От “Мирър” неглижират военната мощ, която Русия е демонстрирала по време на парада и твърдят, че Владимир Путин направо е скрил топката на конкурентите си във въоръжаването с “женските оръдия на площада”.

Efekt 2

Полите на дамите бяха една педя над коляното. В натовските армии това е немислимо, отбелязва “Мирър”, който нарича това най-секси войската. Естествено Военното превъзходство на Владимир Путин над НАТО ги подразни, а те в злобата си можаха да коментират само дължината на полите на жените на парада !

Парад на Путин

Как Руската преса не е коментирала кривите носове и кривите крака на жените в НАТО до сега ли? Просто не са паднали толкова ниско !

А Рускините досущ като матрьошки бяха еднакви, което пак показва перфекционизмът на Руснаците с който натриха носа на НАТО !

То бива, бива злоба и омраза ама само толкова ли могат от НАТО да кажат за Парада на Владимир Путин !

Ако е така трябва да се замислим кой ни пази и от какво ще ни опазят при не дай си Боже една война !
На коя страна ще застане България – на страната на късите поли или на дългите фусти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.