Брутално смазване на мигранти по Руски !

Брутално смазване на мигранти по Руски !

Бежанци БЛУДСТВАХА с девойки: Руснаци не дочакаха полиция – хвърлиха им ТЕЖЪК пердах

Над 20 араби в болница след сблъсък с руски младежи. Голяма група бежанци, изгонени наскоро от Норвегия, ядоха жесток пердах в Мурманск, Русия.

Мъжете потърсили убежище в Русия, където решили, че никой няма да ги спре да се позабавляват с красиви рускини в нощен клуб.

Efekt 2

След като бандата заклещила няколко руски девойки с намерение да се възползват сексуално от тях, очевидци на сцената скочили да защитават момичетата.

За разлика от сдържаното поведение на германците, които станаха свидетели на подобна гледка по Нова година в Кьолн, руснаците показали нулева толерантност към бруталното нападение и се хвърлили да бият освирепелите бежанци. Така около 20 араби се озовали в болница с различни травми, съобщават руски медии.

“Група от 51 бежанци бяха пребити брутално с викове “Това не ви е Кьолн”. Тълпа руски момчета ги налагаше с юмруци и ритници пред дискотеката”, разказват свидетели на бруталната сцена.

Полицията, която пристигнала на място, закъсняла да разтърве двете групи, но прибрала на топло 33-ма от тях – главно араби, за които се разбрало, че веднъж вече са гонени за лошо поведение.

Цялата група араби е била незабавно депортирана, след като ранените били изписани от болница.

“Научихме тези бежанци, че са в Русия, а Кьолн е на 2,500 км разстояние.”, разказват участници в побоя, които смятат, че без намесата им, няколко момичета щели да бъдат брутално изнасилени от голямата група мъже, дошли с мигрантския поток.
Източник : kanal3.bg/

Ние от Blife.eu се чудим дали това може да се случи и в България ! Защото патриотизмът ни е сведен до нива 0, но за сметка на това в Българските клубове веднага ще им предложат ВИП сепарета на арабистите и сигурно няколко сводника ще се обединят за да могат да им предложат родна свежа кръв в изобилие и зорко ще са пазени от родната ни полиция докато местните дилъри ги зареждат изобилно със всички възможни наркотици, защото парите според Българинът нямали цвят и мирис !

ЖАЛКИ СМЕ и това можете да го видите всеки ден ако тръгнете в София от Централни Хали по Мария Луиза ще ги видите джихадистите с премрежените погледи, който гледат Вашите дъщери и съпруги и около тях ще чуете подвикванията на Ромските Афродите, а хостелите по три пресечки във всяка посока са претъпкани с Арабски жребци !

Градинката зад Джамията е огласена от Арабски викове, а по пейките в страни има не една или две накацали проститутки само на метри под камерите на Църквата и какво ли вижда Бог през тях не искам да знам ! Та характерните порядки на една нация се сформират от националното самосъзнание, преминавайки на първо място през патриотизмът и родолюбието и стигат до принципите, който правят една нация силна и единна ! Ние не сме силни, не сме и единни, не сме вече и нация честито Ви Арабска окупация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.