Брюксел каза: Незабавно вземете ЕРИТРЕЙЦИ от Италия !

Брюксел каза: Незабавно вземете ЕРИТРЕЙЦИ от Италия ! Стефан Пройнов


Брюксел заплаши България: Приемате твърде малко бежанци, започнете да взимате от Италия или… САНКЦИЯ!
Някакъв чиновник с обратни наклонности ЗАПЛАШИ България с нечувани санкции, ако не приеме от Италия ЕРИТРЕЙЦИ!
И какво сега, някакъв обратен заповядва на нашият обратен или санкции !
Г-н Борисов, този ВАШ ЕС ли ще ни налагате?
Някакви ДЕБИЛИ отявлени на сила да карат да приемаме ЕРИТРЕЙЦИ? Онези тримата патрЕота къде са се сврели като мишки и не излизат на бунт срещу ОМРАЗНИЯ ИМ ЕС да протестират?

Или Симеонов ще ги настани в хотела си? До къде се докарахме?
Всеки треторазряден дебил да заплашва страната ни.
Браво! Това е заплаха за страната ни, а Борисов 3 мълчи !

Ще мълчи, за това са го избрали, а Корнелия горката като крещя на Европа за двете скорости сега ще и се налага да е в КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ, каквото и да значи това !
Сега след като керваните от фургони са полетели време е и да внесем от Европа и техните обитатели !
Едно остава ясно, че нашите големи държавници – мутрите на прехода и великите Путреоти, тези непреклонни борци за „свобода” са командвани от някой еврогейски канцеларски плъх, а те послушно са коленичили на килимчето ! Срам и позор, само какви речи изнасяше Сидеров, как самоотвержено дърпаше баби Симеонов, а Каракачанов бе наричан войвода !Брюксел заплаши България: Приемате твърде малко бежанци, започнете да взимате от Италия или... САНКЦИЯ! Някакъв чиновник с обратни наклонности ЗАПЛАШИ България с нечувани санкции, ако не приеме от Италия ЕРИТРЕЙЦИ! И какво сега, някакъв обратен заповядва на нашият обратен или санкции ! Г-н Борисов, този ВАШ ЕС ли ще ни налагате? Някакви ДЕБИЛИ отявлени на сила да карат да приемаме ЕРИТРЕЙЦИ? Онези тримата патрЕота къде са се сврели като мишки и не излизат на бунт срещу ОМРАЗНИЯ ИМ ЕС да протестират? Или Симеонов ще ги настани в хотела си? До къде се докарахме? Всеки треторазряден дебил да заплашва страната ни. Браво! Това е заплаха за страната ни, а Борисов 3 мълчи ! Ще мълчи, за това са го избрали, а Корнелия горката като крещя на Европа за двете скорости сега ще и се налага да е в КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ, каквото и да значи това ! Сега след като керваните от фургони са полетели време е и да внесем от Европа и техните обитатели ! Едно остава ясно, че нашите големи държавници - мутрите на прехода и великите Путреоти, тези непреклонни борци за „свобода” са командвани от някой еврогейски канцеларски плъх, а те послушно са коленичили на килимчето ! Срам и позор, само какви речи изнасяше Сидеров, как самоотвержено дърпаше баби Симеонов, а Каракачанов бе наричан войвода ! А Цветан Цветанов обикаляше студията да казва „България над всичко“ и колко събора убиколи с народна носия, но честно да Ви кажа гнус ме е от тия! Та искате или не голямото преселение започва иначе санкции ! Стефан Пройнова

Efekt 2

А Цветан Цветанов обикаляше студията да казва „България над всичко“ и колко събора убиколи с народна носия, но честно да Ви кажа гнус ме е от тия!
Та искате или не голямото преселение започва иначе санкции !

За тези хора държавата ни няма и един дъждобран дори ! Стефан Пройнов
За тези хора държавата ни няма и един дъждобран дори защо  пита Стефан Пройнов ?

Борисов призна че тегли нови заеми за мигрантите !
Нима тези заеми няма да се усвоят от кръговете на фирмите на Борисов и ГЕРБ нима те няма да откраднат тези пари ама той уж не искал бе !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.