БСП развали рахата на депутатите!

БСП развали рахата на депутатите!


Това стана ясно след като БСП поискаха прекъсване на отпуската на депутатите за да се изслуша министър-председателят Бойко Борисов !

И така: “Внесохме 61 подписа с искане за свикване на извънредно заседание на Народното Събрание в сряда. Предлагаме дневен ред от две точки – първата е проект за решение по казуса за ЗД „Олимпик“, а втората е за изслушване на министър-председателя във връзка със срива в системата на Търговския регистър и електронните системи в страната”заяви Корнелия Нинова!

На практика днес министър Горанов и Бойко Борисов ще отговарят на депутатите !
От ГЕРБ искаме Ралица Агайн да поеме отговорност за състоянието на застрахователния сектор в страната и да напусне заемания от нея пост в Комисията по финансов надзор (КФН).

Efekt 2

Това заяви финансовият министър Владислав Горанов след извънредната среща при премиера Бойко Борисов !
Сезонът на отпуските някак си се превърна в сезон на оставките !
Заради фалита на компанията 200 хиляди клиенти останаха преди дни без “Гражданска отговорност”. 9 350 000 лева е стойността на прекратените полици. БСП развалиха рахата на депутатите и от ДПС, които сега са в кампания със своите гласоподаватели, че байрами имат хората, а и масово от Турция имат гости по селата и смесените региони !

Този ход на Корнелия Нинова не само привлича вниманието на обществото в липсата на държавност, но и разваля цялата отпуска на депутатите, която се използва за агитиране и предизборно затягане на електоралните редици !
В крайна сметка най-вероятно хората няма да има нужда да завеждат отделни или групови жалби и дела в Кипър !

Въпросът е усещате ли държавата да си е на място и работят ли институциите в страната?
От години дойде ли отпускарският сезон и цялата държава спира, не че през другото време нещо се случва де!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.