Бунтът на машините или как се калява стоманата

Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов
Това не е поредната серия на терминатор, това е просто поредната тренировка на Българското опълчение !
Бунтът на машините или как се калява стоманата!

За тези, които не знаят в България, има създаден отряди за взаимопомощ във всички градове !

Това са мъже и жени, млади и стари, които са се пробудили и са прозрели истината каквато е, а не тази от телевизорите и сайтовете, не тази от вестниците и тази за която всички Ви говорят !

Това са хора на които инстинктите за самосъхранение са се отключили, хора, които искат да спасят семействата си, децата си и родината си !

Efekt 2

И ако НЕдай си Боже се случи нещо страшно в нашата страна хората ще се делят на два типа – подготвени и неподготвени !

Тук не става дума колко сте богати или колко сте умни и кого познавате, защото най-лошото може да ни връхлети за часове и тогава целият свят, който познаваме ще се преобърне наопаки !

В едни такива времена само подготвени физически и психически хора ще могат да оцелеят, но не и сами !

Без тактически умения, без командване и координация, без разузнаване и точна военна и адекватна преценка всички се загубени!Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов
Кой може да Ви помогне в такъв момент, кой?
Армията ни е непригодна дето се казва „те кубинките не могат да си обуят“!
МВР и кубинките не могат да си обуят, защото ги нямат дори !
Когато около Вас е хаос и паника кой ще Ви помогне, кой?Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов

Има отговор на този въпрос и той е Вие самите, ако днес сте тренирали и сте получили елементарни военни познание шансовете се повишават и то значително, ако сте част и от подготвена група шансовете Ви нарастват още, ако тази група е съвкупност от хиляди такива групи!
Шансовете на Вас и на вашето семейства и дори на Отечеството Ви нарастват значително !

Така накратко кой може да Ви помогне да спасите семейство и род, и Родина – Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ са две организации, в които редица се вливат всеки ден хора, които са прозрели, че е по-добре да си подготвен, отколкото не в такава ситуация !Бунтът на машините или как се калява стоманата Стефан Пройнов

Организират се такива мероприятия в цялата страна на които на всички членове и симпатизанти се показват техники за самоотбрана, тактически техники и се организират военизирани тактически мероприятия под зоркото ръководство на техните командири и ръководители !

Това не са игри на война, това са реални ситуации, които се отработват и се отиграват в пресечени местности и са напълно реални ! Младите опълченци се шегуват помежду си, че са като машини – тренират тела и дух, създават правилните навици в себе си и околните дисциплина и самодисциплина и това са някои от качествата, които развиват в себе си ! Тези качества заедно с уменията им да боравят с различни ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА в екстремни условия ще ги направят живи това е !

Тях няма да ги видите по митинги или протести, тях няма да ги видите да подкрепят някой партия, тях няма да ги видите на улицата, защото те са по планини и гори, по хижи и пресечени местности, те се готвят за най-лошото, готвят се да живеят !
Както се казва най-страшното нещо е животът, не смъртта – никой не се е отървал жив от живота !

Тези хора се готвят да живеят и след Вас господа продажни политици, готвят се да живеят и след Вас алчни егоисти, готвят се да живеят !
Оцеляват само силните духом казват те, но ние казваме, че оцеляват само подготвените за това и те ще бъдат, не ние !

Шеговито ги наричаме машини, защото техните тела са като машини и те могат да понесат всички натоварвания на техните командири и на средата, в която се намират, но това не става с приказки, а с много усилия и време насочени в правилната посока!
Техните инструктори ги подготвят за ръкопашни схватки, подготвят ги за самоотбрана и им преподават тактически и военни умения, които ги превръщат в добре смазани машини !
Случайно или не и аз бях там, случайно или не попаднах в техният лагер и мога да ги нарека, че те са една добре смазана бойна машина !
Бунтът на машините или как се каляваше стоманата са фрази, но когато настъпи момента техните шансове са по-големи от Вашите !
Ако ти пука и искаш да помогнеш на себе си или отечеството си или на тези хора ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.