Бурките вдигат цената

Бурките вдигат цената
Бум на имотите, а предстои ли бум на имотите в България ?

Много вероятно е да се случи това и то с подкрепата на правителство на Бойко Борисов! След като Меркел покани цялата африканска паплач в Германия сега Бойко покани същата тази измет у нас !

До тук звучи като подхвърлянето на горещият картоф! Но има едно голямо НО! Къде ще живеят всичките тези стотици хиляди талибани, джихадисти и всякакви там терористи ли като няма достатъчно лагери и стандарта не им харесва? Ами как къде ще живеят, ще си направят квартали !

Вече София има район, който е започнал да се обособява като арабски квартал под името малкият Багдад ! Това от Централни хали, Джамията до „Орлов мост“ и женският пазар и уличките около „Мария Луиза“! Отидете да видите какво е нощем !

Efekt 2

Вече има сигнали за масово изкупуване на имоти там, а хостелите отдавна са заети само с талибани и тук-таме някой джихадист ! Пълно е с всякакви сюнити и сурати ! Вече има натиск над хора, който имат офиси и къщи там да си продадат имот насилствено, щото някой си талибанин му бил хвърлил око !

Това ще стане в цялата страна като ще се създадат арабски гета и затворени квартали, в който и полицията не влиза ! Живеещи по техните закони и правила и леко-полеко интегрирайки светът към техните навици и привички !

Днес ние от Blife.eu питаме ще има ли Бум на имотите по селата и в тези арабски гета ? Или скоро ще напъплят и селата на дружинки  и на талази, Господ Бог дано ни опази !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.