Българска Армия – гордост и резил +ВИДЕО

Българска Армия - гордост и резил +ВИДЕО
Българска Армия – гордост и резил

Бойко Методиев Борисов се включи в хибридните войни с цялата си армия !
Строи ги на площада и пусна онзи гном Президента да бъбри антируски глупости !
То добре е да се види падението на Българската армия !

Но е добре и да се направи сравнение и равносметка какво се случва за последните 26 години !
Как като една страна от която са треперили Турция и Гърция и бяхме най-охраняваната граница, а днес една ограда не можем да направим камо ли да я опазим !

Народ, голям сеир, какви сме силни, каква армия имаме и колко сме могъщи и то не бяха кораби, фрегати, танкове, ракети, а войниците ни клети, милите, са от кол и въже на заплата от НАТО !
Министър Ненчев този резил излиза и говори как той бил се опълчил на Москва, а дали си пие хапчета аз не зная, но със сигурност този Американски патриотизъм отива на някой патриот от друга страна !

Efekt 2

ВИЖТЕ ВИДЕОТО И ПРЕЦЕНЕТЕ!

Борисов даже след като почувства своята въоръжена мощ си позволи да каже и че „НАТО са много зле”, оценки прави най-добре !

sssss
Абе хора, стигна се до там, че и дори правителството обявило, че нашият парад е по-добър от този на Путин !
А как така като Путин има повече Бомби на склад от колкото са жителите на България заедно с джихадистите и терористите на Ал Кайда и Ислямска Държава у нас !

Та в Американските бази в България имат три пъти повече Бойна техника и самолети от колкото ние имаме у нас !
Вие сами преценете дали имаме армия или просто това си е сбирщина от заплатаджии клели се пред знамето на НАТО, а то е шито в някой Американски завод !

Срам и Позор за нашата страна !
Срам и позор, че позволихме да унищожат Военно промишленият ни комплекс, да нарежат военната ни мощ, а сега да се плюе така по Русия и да показваме каква техника имаме, която ни е подарък от пак тази лошата Русия !

ВИЖТЕ КАКВО Е ОСТАНАЛО ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.