Бяла мафия ! Как стоят нещата с уж болните?

Бяла Мафия!
Медицински контрол Липсата на медицински контрол води до хаос в паралелната бяла държава!
Кой контролира какви лекарства изписва личният Ви лекар?
Кой ли, ами до някъде бялата мафия!
Не е задължително най-евтиното лекарство да е неефективно и най-скъпото да бъде по-добро !

Но когато някой някъде казва на вашият лекар да изписва точно определено лекарство и ако изпише друго за вашето заболяване е глобяван си е мафиотско картелно споразумение, не и лечение !

Лекарите се превръщат в дистрибутори, а болниците с техните пътеки в търговски вериги !
На практика се получава така, че хора със сродни заболявания са на конвейер и всички получават едни и същи медикаменти и лечение !
Това си е лекарствено разпространение не и лечение!

Efekt 2

Половин милиард повече ще се влеят в бялата мафия, но никой не казва обаче как ще се повиши качеството на медицинските услуги, как обаче ние ще станем по-здрави?

Говори се за здравна каса и център за трансплантации, говори се министерство и за контрол на парите, за всичко се говори, но не и за пациентите, не и за нас болните!
Но „проблемът не е в този, който яде баницата, а този, който му я дава“ казваме у нас и докато майките протестират за безчовещината в политиците!
Абсурдите в управлението не са сведени само до майките с уж болни деца, а те засягат всички нас !

И докато едни са забравили хипократовата клетва други са забравили клетвата си дадена като политици!

Там на площада има други клетви без пощада и оствака народът протестира !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.